V75 Momarken 27/12

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 7 GARLI MOE GARLIN 42% V75-7

Vi är inne på att Tom Erik Solberg sitter på leken i den avslutande avdelningen. Detta kallblod är ruskigt kvick i benen och står 20 meter bättre till än det värsta motståndet 13 Odd Herakles. Korta häcken är en fördel då farten har en tendens att avta något på längre distanser, vi tror att det blir ett offensivt upplägg och positionen i ledning känns given. SOS! Felfri bör detta vara en toppchans! BANK!

CHANSSPIKEN: 10 CADILLAC SHADOW 28% V75-4

Den här hästen har mycket danskt krut i maskineriet, orkar att göra mycket av jobbet själv då han är stark och rejäl. Bakspåret är absolut ingen nackdel då vi tror att han kommer flyga ute i tredjespår och runda samtliga in på det långa upploppet. Det är många om budet i starten vilket talar för överpace och detta är bara +++ för chansspiken som vilar i kön tills att det är dags för attack!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com