V75 Århus 28/12

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 2 CANDY LA MARC 32% V75-4

SCARLET KNIGHT dottern har genomgående genom sin karriär levererat storartat, oftast mot kulltoppen i Sverige bland ston. Man kan nog faktiskt sträcka på sig såpass att man kan utnämna henne till det absoluta bästa fyraåriga stoet på våra skandinaviska banor. Hon kan ju faktiskt triumfera med båda en seger i Svenskt Trav Oaks såväl som i en Breeders’ Crown final. Denna säsongen har tyvärr varit lite trubbig pågrund utav en skada som förstörde stora delar av året, men dem senaste insatserna vittnar om att formen är väldigt bra. Senaste avgjorde hon enkelt mot motståndet trots tillägg. Även om det ej saknas motstånd denna gång så tror vi att hon fortsätter sitt segertåg. Startat sex gånger hemma i Danmark vunnit fem utav dessa starter. Kusken BIRGER JÖRGENSEN har hemmabana nu och detta bommar han inte med CANDY LA MARC.

CHANSSPIKEN: 5 ENJOY DAY 16% V75-3

Kommer med en tråkigare rad än vad prestationerna egentligen har varit. ROBERT BERGH gör resan med denna fyraåring som ska bli väldigt spännande att se på just Århus, då banan är rätt krävande med både en nedförsbacke och en uppförsbacke så tror vi att det kan passa denna herre ganska bra. Det ska även finnas möjligheten till barfota körning och då väderleksrapporterna skvallrar om ett rätt milt väder så är denna balans trolig. Vi siktar på större utdelning och chansspikar då ENJOY DAY.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com