V75 Romme 29/12

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 7 PROPULSION 86% (V75-3)

Det tar verkligen emot att måla ut Propulsion som den bästa spiken i omgången men vi kan försäkra er om att detta lopp vinner världsstjärnan. Det är endast sju ekipage till start och det är tydligt att man vill ge hästen en ordentlig urladdning. 1 Ajlexes Cubano tar initialt hand om ledningen men kommer att släppa till 3 On Track Piraten som i sin tur kommer att släppa till 7 Propulsion. Sedan är detta lopp över 2640 meter över. Vi talade med Hans R Strömberg som alltid tror på sin häst och aldrig känner sig slagen på förhand. Han trodde det skulle bli svårt och man lär inte bråka med favoriten, utan nöjer sig med andrapriset på 100 000 kronor. Ifrån stall Redén är man optimistiska och tror tror givetvis på god segerchans. Målet för Proppen är naturligtvis Prix d Ámerique som går av stapeln den sista söndagen i januari och detta är ett led i matchningen. Det ska bli ett privilegium att få vara på plats och se denna fantastiska häst på Romme på lördag. Vi spikar och ger systemen potential i övrig uppbyggnad av systemet.

CHANSSPIKEN: 1 SUPER PHOTO BOOD 7% (V75-7)

Det är i den sista avdelningen vi behöver få upp värdet och då tycker vi det är läge att chansspika 1 Super Photo Bood. André Bood tränar och den här gången körs hästen av Kevin Oscarsson då Kim Eriksson valde 11 Indy Lane. Jag undrar om han inte ångrade sig när han såg spårlottningen? Vår idé är blixtsnabb ifrån start och vi vet att man tänker satsa allt på ett kort och köra i ledningen. Vissa kanske undrar varför inte André själv kör och det beror på att han inte startat tillräckligt för att få köra detta lopp, annars hade han väldigt gärna styrt hästen på V75 berättade han för oss tidigare i veckan. Senast så vann man på ett tilltalande sätt då man tidigt körde sig till ledning och lämnade det övriga fältet. Den enda som kunde utmana var Pampalo som återigen är med i loppet, men segern var aldrig hotad. Vi tror man leder detta runt om och spiken är ett faktum.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com