V75 Bjerke 30/12

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 9 HUMBLE HILL 6% (V75-1)

Det är en riktig fin och spelvärd V75 från vårt kära grannland Norge. Vi hämtar omgångens bästa spik redan i den inledande avdelningen. Vi tycker att Frode Hamres HUMBLE HILL står bra inne i loppet och även fått ett passande uppgift och ett bra spår. Senast blev det helt fel då han sparkade i ett sulkyhjul och felade bort sig. Hästen är enormt förberedd och med en snabb koll med Frode gör att vi spikar denna välstammade fyraåring.

CHANSSPIKEN: 3 AVERY 8% (V75-7)

Som vi läser loppet så står det spets och slut i programmet. AVERY kan verkligen flytta på sig från start och vi kan inte se att någon kommer bråka om täten. 1609 meter tror vi är melodin idag och vi chansspikar honom med många plusfaktorer som vi tar i hand med.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com