Travtips till V75 Axevalla Lördag 31 December 2018 Start: 14.30

Äntligen är det finaldags med Winter Burst på självaste Nyårsafton. Omgången ser smålurig ut och kryddas med en Multijackot med minst 60 miljoner i 7-rätts potten, även med en del favoriter som vinnare kan det bli bra betalt och omgången har högt spelvärde. Vi streckar på och håller som vanligt tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – vi önskar er stort lycka till och ett riktigt Gott Nytt År! 

V75-1 Omgången inleds med 2140 meter voltstart med ett tillägg. 12 J.S. Apollo får tipset. Är relativt lite streckad och får förstärkning av Ulf Ohlsson i sulkyn denna gång. Var ute och vässade formen på sprinterdistans senast, men är stark och tål en del spår på vägen. Jämn och säker och är ett roligt drag här som kan vara starkast till slut. 8 Othala har formen på topp och hon är startsnabb och kan få en bra position från tillägg direkt – ska räknas tidigt. 1 X.L. Bygg Palema blir förmodligen favorit från bra läge. Är startsnabb och spetsfavorit, därifrån kan det räcka hela vägen och han ska ses med bra chans. Får dessutom Åke Svanstedt i sulkyn som är i Sverige och kör i mellandagarna. 15 Making Love har mycket hög kapacitet men formen är diffus efter ett års frånvaro. Stallet tror det kan behövas ett par lopp i kroppen, men på grundkapacitet kan han inte räknas bort trots läget. 9 Arsenal har ett lopp i kroppen efter vila och avslutar alltid starkt, ska räknas här. 10, Conrads Wilhem, 14 Peder Mykla och 3 Ufo Jet räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-2 2140 meter auto. 1 Angle of Attack med Roberth Bergh får tipsnicken. Är extremt startsnabb och om han håller ut övriga ska det vara bra chans på spets och slut. Formen är lite diffus men han uppges träna på bra och brukar gå bra direkt efter vila. 3 Justice Ås med Peter Untersteiner ser ut att bli stor streckfavorit. Är också extremt startsnabb och ute efter spets och kommer han dit är segerchansen god. Är dock bäst över kort distans och kan vara hetsig ibland vid laddning. Utrustnings ändras därför denna gång från helstängt till norskt huvudlag vilket kan försämra startsnabbheten och blir det inte spets är favoriten sårbar. 6 Michelangelo Ås fastnade med mycket sparat senast och formen är på topp. Kan vara starkast här och ska streckas tidigt. 7 Baron Gift fastnade också senast med krafter kvar. Ska ha ett lopp på väntan och kan då avsluta vasst – han ska räknas här. Övriga ekipage borde få det svårt att blanda sig i tätstriden. 

V75-3 2640 meter voltstart med 1 tillägg. 12 Jejje Palema med Åke Svanstedt får tipset. Distansen är ingen fördel men hon är startsnabb och körs förmodligen framåt tidigt och får hon överta täten och hålla ett jämnt tempo kan det räcka hela vägen. 10 Seal Kronos blir förmodligen ganska klar streckfavorit och har hög kapacitet. Ett lopp i kroppen efter ett års frånvaro där han gjorde det ok, men det kan fattas lite fortfarande och därför får han stå över som tipsetta, men han ska ändå räknas tidigt i detta gäng. 9 Dalforno kommer från seger och har formen på topp. Är stark och ska streckas tidigt. 6 Dooley´s U.N.G. är ute efter spets och därifrån ska han räknas tidigt. 11 Elway Am, 4 Capture, 13 Man o´War och 14 Ibeliveinamerica räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-4 2140 meter auto. 7 Kapten Kidd med Peter Untersteiner får tipset. Galopperade senast men är normalt travsäker. Uppges träna på riktigt bra och PU är låter uppåt om chansen. Är startsnabb och spetsfavorit och kommer han dit ska segerchansen vara mycket bra. 4 Sobel Photokommer från fin seger senast och har fin form. Är relativt lite streckad och ska räknas med chans här bakom favoriterna. 5 Whipped Eggs med Robert Bergh är tidig streckfavorit och ska räknas tidigt. Travar inte helt fläckfritt och är mer stark än speedig och bör därför garderas. 8 Rocky Bear är loppets en annan lite mindre streckad häst som gjort det riktigt bra. Är under utveckling och kan överraska här – ska streckas. 11 Pastorns Lady, 12 Leo Leo, 9 Beauty Taste och 10 Campell J.P. räknas därefter om man väljer man att strecka vidare och jaga storskräll. 

V75-5 Stolopp över 1640 meter auto. 4 Fantasia Sisu med Robert Bergh får tipset. Är förmodligen inte gynnad av den korta distansen, men tål en del jobb och kan vinna detta från de flesta positionerna. Det finns en del som tyder på att det kan bli körning om spets vilket kan gynna henne. 5 Arewehavingfun har formen på topp och kommer från övertygande seger på fin tid. Är startsnabb och ute efter spets och ska räknas tidigt här. 3 Metoria är också startsnabb och ute efter spets – lyckas hon hålla upp ledningen eller hamna i vinnarhålet är det en rolig jätteskräll. 1 Alice Boreär också mycket startsnabb, blir det ledning ska hon räknas tidigt. 11 Zeeland Kronos och 8 Arbiggan hamnar långt bak från början men blir det hårt tempo och överpace kan de vara starkast till slut och de ska ses med chans. 

V75-6 Stolopp över 2140 meter voltstart med 2 tillägg. 15 Stonewashd Diamant med Peter Untersteiner är omgångens största favorit. Hon får tipset även här då formen är på topp. Är stark och oöm vilket krävs då det blir många ekipage att runda, men det långa upploppet är en fördel. 3 Grace River är dock spetsfavorit och första motbudet. Är obesegrad i sina 3 starter och har trots orutin visat mycket hög kapacitet. Kan bli långt fram för storfavoriten och hon är ett roligt motbud. 8 Vikens Fingerprint kommer med tre raka segrar och har formen på topp och ska räknas. 14 Diva Deo har många att runda men har hög kapacitet och ska räknas. 9 Am I Wrong är loppets storskräll om man streckar vidare. Har en vass spurt om hon får spara den och kan överraska här till låg streckprocent. 

V75-7 2140 meter auto. 13 Magic Happens med Peter Untersteiner får tipset. Har formen på topp även om det inte blivit vinst på ett tag. Kan vara spets och slut här och han ska ses med bra chans. Tränar bättre än någonsin och PU låter uppåt om chansen. 7 Uappa di Azzurra är loppets roliga skrälldrag. Formen är fin och får hon spela ut sin speed över upploppet kan skrällen vara ett faktum. 4 Minnestads Ecuador återkommer efter en månads vila så formen är lite diffus. Ska eventuellt gå med bike igen vilket gav en rejäl extra kick senast vilket är spännande – ska räknas med chans. 12 Amphibian Madness har formen helt på topp och kan inte räknas bort trots svårt läge – ett roligt skrälldrag i ett öppet lopp. 1 Gianluca Boko är startsnabb och ute efter spets – lyckas han hålla ut övriga ska han räknas med chans. Mycket jämnt där bakom om man streckar vidare och inget ekipage känns chanslöst om det stämmer med positionerna. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com