V75 Bjerke 30/12-18

Dags för V75 i Norge igen, denna gången på Bjerke. Omgången ser öppen ut och det finns skrällbud i så gott som varje lopp. Det är klart spelvänligt med andra ord och jag tror det blir bra betalt till slut.

Tipsen kommer i en liten annan form idag, men de är lika genomarbetade som vanligt. Nu kör vi!

Spikarna:

V75-3: 8 Royce Rolls

Riktigt fin treåring som Frode Hamre har stora förhoppningar på framöver. Satt fast senast och letade febrilt efter en lucka som aldrig kom. Såg väldigt fin ut och med fritt hade han vunnit. Gynnas av en invändig strykning och jag tror han bara blåser ner alla till slut, bara Frode håller sig cool.

V75-4: 14 Ulsrud Tea

En tråkig favoritspik kan tyckas, men den här hästen är helt fenomenal. Senast hade hon 40-50 meter fram till ledaren med 550 meter kvar, men med 100 meter kvar hade hon avgjort loppet. Hon är kusligt speedig och trots 60 meters tillägg och många att runda tror jag hon klarar av det.

Måstestrecken:

V75-1: 9 Humble Hill

Kommer ni ihåg när han gästade Solvalla i oktober och vann lekande lätt från dödens? Då såg ni också vilken hög kapacitet han har. Det har strulat på slutet men går han som han ska kan han vara överlägsen här.

V75-2: 9 Alsaker Blest

Åkte dit kort före mål senast och var klart bra. Kan få en fin resa här och har en vass avslutning. Se upp!

V75-5: 8 Denali

Fick en fin resa senast och avslutade bra till en knapp seger. Lurigt läge givetvs, men med klaff på loppet tror jag hon är med i segerstriden.

V75-6: 6 Pebbe Simoni

Ständig outsider som kan avsluta enormt fort till slut och går aldrig att räkna bort. Kan få en bra resa och har som sagt speeden som vapen till slut.

V75-7: 3 Avery

Den här har jag väntat på hela veckan, ändå spikar jag inte. Han var bra vid segern senast och visade att formen fins där. Han är snabb ut och jag tror han sitter i ledningen tämligen omgående. Utan tokkörning tror jag han vinner, men det kan också bli hårt tempo och därför garderar jag.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com