V75 Axevalla 31/12

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 7 KAPTEN KIDD 34% (V75-4)

Var överladdad i den senaste starten och dagen förstördes med en galopp. Hästen är normalt inte osäker av sig och vi tror på en felfri avgång till den här starten. Är rätt kvick ut och vi blir inte förvånade om Peter sitter i ledningen omgående, men kommer man bara förbi Whipped Eggs som är den värsta konkurrenten är mycket vunnet. Felfri tror vi det är en toppchans och med tanke på att han inte ens är favorit i skrivande stund så spikar vi utan att tveka.

CHANSSPIKEN: 4 FANTASIA SISU 25% (V75-5)

Robert Bergh menar att detta är omgångens bästa chans. Man kan visserligen inte vara med i spetsstriden men hästen lever på sin styrka och vi tror att man blir riktigt svåra att stå emot. Det kommer att bli körning från flera håll vilket kommer att gynna vår spik. I en omgång där det är svårt att hitta singelstreck så tar vi ställning här. Värst emot är 5 Arewehavingfun som kan leda detta sprinterlopp länge.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.comClose
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com