V75 Bergsåker 5/1

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 3 WEEKEND FUN 7% (V75-6)

Vår bästa spik i omgången gynnas verkligen utav många parametrar. Startspåret, distansen, vinterhäst och framförallt så trivs han på Bergsåker. Vi vet att DISCO VOLANE är en kanon men vi sticker ut hakan och påstår WEEKEND FUN är en bättre häst och spelarkollektivet har nog kvar lite av basksmällan när man tittar på streckprocenten. Alla förutsättningar finns inför denna V75 starten och vi kommer bli förvånade om inte våra förhoppningar på honom infrias. Vi spikar honom på allt denna omgång.

CHANSSPIKEN: 7 YRR 20% (V75-7)

YRR har haft springspår tidigare och vi tycker han då sett lite trög ut i volten. Nu är det ett stort plus att Pappa Bergh själv styr från springspåret och vi tror han sitter i ledningen efter 500 meter. Skulle de inte infrias så har han styrka nog att vinna från dödens. Vi kollade med stallet inför starten och det är positiva rapporter både på form, kusk, dessutom är han kvar i klassen. Sist på Solvalla blev det mesta fel så den starten är det bara att glömma. Förutsättningarna kan inte bli bättre avslutade Robban samtalet med.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com