V86 Åby/Solvalla 9/1

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 5 SHORTHANDED JAG 57% (V86-6)

Omgångens bästa spik hittar vi i avdelning 6, och vi pratar givetvis om SHORTHANDED JAG. Debuterade senast för stall Goop på ett mycket övertygande sätt genom att enkelt slå sitt motstånd från utvändigt ledaren. Det finns garanterat outnyttjade resurser i hästen och mot detta motstånd så ska han i princip ”bara” vinna tycker vi. Från stallet aviserar man att hästen känns fin och att det bör vara mycket god chans. Mest troligt sitter man i spets ganska omgående och därifrån förlorar man inte.

CHANSSPIKEN: 10 FAST MOVING CASH 16% (V86-4)

Vi tycker att den fjärde avdelningen på V86-spelet är en öppen historia och då vi tycker det låter väldigt spännande på Stall Redéns FAST MOVING CASH så väljer vi att spika oss ur det hela. Från stallet låter det bra och man tycker sig ha en eller flera växlar sparade i henne, trots ett tråkigt läge så tror vi på bra chans då det förmodligen kommer bli en del körning i den främre täten och då kommer hon fälla många till slut.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com