Travtips till V75 Jägersro Lördag 12 Januari 2019 Start: 16.20

Omgången ser både sportsligt bra ut och spännande spelmässigt med många öppna lopp. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1 Bronsdivisionen 2140 voltstart. 4 Juan med Joakim Lövgren får tipset. Gjorde debut i ny regi senast och såg mycket fin ut vid en imponerande dödensvinst med krafter kvar. Gynnas av strykning men det blir förmodligen en försiktig start – riskerar ett tyngre lopp men har visat att han tål det – ska ses med mycket bra chans här. 2 Dolan Spring med Stefan Söderkvist gynnas också av strykning och från innerspår finns möjlighet att det blir spets och då ska han ses med mycket bra chans och är första motbudet. Han har inte startat på ett tag, men brukar gå bra direkt efter uppehåll. Tränaren tror dock att det kan fattas lite i formen men på grundkapacitet och läget ska han räknas mycket tidigt. 7 Rawindski med Peter Ingves är ett roligt skrälldrag. Siktar också på spets och trivs denna årstid – kan skrälla om han hittar dit till låg streckprocent. 5 Othala har bra läge och är startsnabb även från snäva spår, blir det spets kan det hålla hela vägen. 12 Wild Love har formen på topp och gjorde det bra senast vid övertygande vinst – ska räknas tidigt trots svårt spår. 10 Dokonjo, 6 Cantona Mearas och 3 Nelle Atticus Jakeräknas närmast därefter om man streckar vidare. 

V75-2 Vinterstayern över 3140 meter voltstart med 2 tillägg. 8 Sevilla med Joakim Lövgren får tipsnicken. Har 3 starter innanför västen hos sin nya tränare och formen är i stigande. Körs förmodligen mer offensivt denna gång och släpps han till spets ska segerchansen vara god – streckas mycket tidigt här. Tuxedo Bi är stark och trivs över distansen och är första motbudet. Kommer med 5 raka segrar och formen är på topp – avgjorde enkelt på V75 senast. Många hästar att runda och det kan bli positionsproblem, men löser det sig har han bra chans här. 10 Minnestads Ecuador har formen på topp och avslutade vasst senast. Körs förmodligen offensivt här och ska streckas tidigt. 13 Vischio Holz är stark och ska ses med chans. 4 Niras Bumblebee är ett roligt skrällbud i detta lopp. Har formen på topp och fastnade med krafter kvar senast. Med ett lopp på rulle har han en sylvass speed på upploppet och stämmer det kan det vara en skräll här. 2 Panamera kan vara ett annat roligt skrällbud. Har gjort det bra i ny regi och har smygform – kan överraska om det stämmer här. Mycket öppet där bakom om man streckar vidare i detta öppna lopp där ingen känns chanslös. 

V75-3 Gulddivisionen över 1640 meter auto. 7 Takethem är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Han är endast streckad till 11 % i skrivande stund vilket känns för lite och är klart spelvärt. Var inte som bäst senast efter lång vila, men med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad. Tränaren tror på en bra prestation och att formen är fin. Har förmodligen bäst grundkapacitet av samtliga och han ska ses med chans här. 3 Turno di Azzurra är stallkamrat till Takethem. Han var mycket bra senast trots tungt lopp och formen är på topp. Är inte så snabb ut men tål ett tufft upplägg – ska ses med bra chans. 7 Dante Boko är mycket snabb bakom bilen och han är spetsfavorit. Formen är lite dunkel men är han i form kan det vara spets och slut. 4 Timone Ek gör debut i regi hos Jerry Riordan och är svår att räkna på. Uppges träna bra men det kan fattas lopp i kroppen. Skor på är ett minus men kapacitet för seger finns och han ska räknas.

V75-4 Stolopp med spårtrappa över 2140 meter auto. 15 Unar Bi med Rick Ebbinge gästar från Tyskland och får tipset. Är svår att sätta in i detta sällskap, men har formen på topp och kommer med 4 raka segrar. Hon har gått 11-tider på distansen och det är starka papper i detta gäng. Skor på kan vara ett minus, men tränaren brukar ha hästarna i fin form när han reser till Sverige – segerchansen ska vara god här trots svårt spår.Uappa di Azzurra har fin form och en stark spurt – ska räknas tidigt här och är ett roligt drag till låg streckprocent. 12 Queen of Sand ska lättas i balansen och troligtvis köras i jänkarvagn för första gången – spännande ändringar och hon ska streckas tidigt. 3 Vikens Fingerprint är startsnabb och ute efter spets – kommer hon dit kan det hålla hela vägen. 6 Vis Dell´Olmo är också startsnabb och också ute efter spets – kul drag till låg streckprocent. 1 Ofelia O.E. är tidig streckfavorit. Kommer med två raka segrar i lite enklare gäng och står hårt inne på pengarna. Peter Untersteiner ligger lite lågt angående chanserna. Hon ska streckas men det finns flera andra mer spännande bud i loppet så hon rankas ner lite.10 Darling Harbour gör det bra hela tiden och har formen på topp – ska räknas här. Öppet lopp och här ska man nog inte spara på strecken. 

V75-5 Klass 2 över 1640 meter auto. 3 Callipygian med Johan Untersteiner får tipset. Gjorde debut senast och presterade bra utan att vara på topp. Johan tror att formen är framflyttad och är uppåt om chansen. Kör förmodligen offensivt och kommer han till spets är chansen bra – första strecket här. 7 Cody gästar från Danmark och trots spår långt ut på vingen ska han räknas tidigt – körs förmodligen offensivt och tål även en tyngre resa. 5 Copitex kommer från seger i enklare gäng. Är ute efter spets och kommer han dit kan det hålla hela vägen. 4 Crossfire Simioni är under utveckling– ska ses med chans och är ett kul drag till låg streckprocent som kan skrälla här. 1 Tootsie Brodda är spetsfavorit och får hon bestämma där framme kan det vara spets och slut – ska ses med chans. 9 Scotch Brodde, 10 Tyfon Brodde räknas närmast därefter om man streckar vidare. 

V75-6 Silverdivisionen över 2140 meter auto. 3 Apapmand är omgångens roligaste drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större pengar. Är nästan helt bortglömd här och endast streckad till 2 %. Kommer från seger och har formen på topp. Stämmer det med positionerna kan han överraska här som en jätteskräll – kul drag. 2 Olle Rols ser ut att bli omgångens största favorit och mest anlitade spiken. Övertygade senast med vinst trots tungt lopp och formen är på topp. Förutsättningarna är bra då han startar i andraspår och tål att gå den tunga vägen om det behövs – ska givetvis räknas tidigt. 5 Västerbo Exact är mycket startsnabb vid full laddning och lyckas han spetsa kan han bli svårtuggad. Fastnade med mycket krafter kvar senast och ska ses med bra chans. 4 Master Crowe kan öppna snabbt och kommer han till tät är det en bra chans. Har nu två lopp i kroppen efter uppehåll och formen bör vara framflyttad ytterligare. 9 Stepping Spaceboy, 1 Velvet Gio, 10 Frankie Brodde och 11 J.H. Mannerheim har alla kapacitet att vinna om det blir tempo på loppet och ska räknas om man streckar vidare. 

V75-7 Omgången avslutas med Klass 1 över 2140 meter auto. 4 Da Pepperboy med Christoffer Eriksson får tipset. Har hög grundkapacitet och formen bör vara framflyttad efter senaste starten. Gav sig från ledningen då men hade inte startat på ett tag. Bättre förutsättningar nu och här ska han räknas tidigt med bra chans. 8 Harran Boko kommer från övertygande seger och har formen på topp. Laddas säkert framåt här – kommer han till spets blir han svår att knäcka för övriga – tidigt streck. 5 Staro Leonardo slog Da Pepperboy senast och stämmer det med positionerna ska han ses med chans här. 2 Aquamarin har gjort det bra och från fint läge ska han streckas. 3 No Comment, 6 Seal Kronos och 9 M.T. Mighty Winner räknas närmast därefter om man streckar vidare. 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com