V75 Jägersro 12/1

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 8 SEVILLA 32% (V75-2)

Vi tycker att det låter otroligt positivt från stall Lövgren, där man menar att detta är omgångens klart bästa chans. Hästen har verkligen gjort det bra efter miljöombytet. Senast på Halmstad menar man att han skulle vunnit om det löst sig bättre i loppet och vi väljer nu att spika trots att vi har stor respekt för 14 Tuxedo Bi. Det rapporteras att hästen verkar vara riktigt löpsugen och distansen är passande. Vi tror helt enkelt att 8 Sevilla är för bra den här gången och plockar ner ledaren 7 Racing Ribb.

CHANSSPIKEN: 8 HARRAN BOKO 21% (V75-7)

Det är aldrig roligt att spika en häst från det här läget men vi tror Conrad Lugauer löser uppgiften. Hästen är startsnabb och kommer att ladda det som går från start. Vi tror att den tidiga ledaren är 3 No Comment och när vi pratade med Tony Löfqvist så säger han att det blir ett släpp om 8 Harran Boko kommer direkt. Om man ska gardera vår idé så kan loppet bli dyrt då det är otroligt öppet där bakom. Insatsen senast på Jägersro var riktigt bra och vi gillar verkligen den här hästen. Ifrån stallet så tycker man att man har bästa hästen i fältet och vi är beredda att hålla med.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com