Travtips till V86 Bergsåker/Solvalla Onsdag 16 Januari 2019 Start: 20.30

Dags för V86 Xpress igen. Omgången innehåller en del favoriter, men ser ganska lågklassig och öppen ut. Det kan som bekant räcka med att en eller ett par favoriter förlorar och några större skrällar vinner för att utdelningen ska skjuta i höjden på spelformen V86 – lycka till! 

V86-1: 2640 meter auto. Efter att bägge förhandsfavoriterna strukits har loppet fått en helt ny favorit och öppnats upp. 6 Salong får tipset i detta lågklassiga lopp. Ser ut att bli streckfavorit och har visat fin form på slutet – ska ses med mycket bra chans efter strykningarna. 10 Doctor Doxey Zenz har inte visat någon större form på slutet och skor är ett minus, men i detta gäng kan han vinna ändå med hyfsat bra form – ska streckas. 8 Ippon Faktura trivs över distansen och har kapacitet att blanda sig i segerstriden. Har vilat ett tag och stallet flaggar för att det kan behövas ett lopp i kroppen. 4 Rosso Pomodoro är ganska snabb ut och kan spetsa, ska räknas med chans här. 11 Love de Villenenueve är loppets roliga storskräll – kan avsluta vasst och överraska här. 

V86-2: 2140 meter auto. 6 Global Undecided med Jorma Kontio blir klar favorit och får tipset. Har fin form och körs förmodligen mot spets – därifrån ska det vara toppchans i detta gäng. 11 Earn n´Burn med Björn Goop satt fast med krafter kvar senat och ska räknas tidigt trots svårt läge. 5 M.T. Malkin kommer från vila men var mycket bra i starterna innan vila – är han inte alltför ringrostig ska han räknas här. 3 Mr Deauville är knepig och galopperar ofta men har kapacitet att segerstrida här felfri – Örjan Kihlström upp känns spännande. 2 Lamino och 10 Mellby Fantomräknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-3: Kallblodslopp över 2640 meter auto. 3 Guli Tor får tipset. Gjorde debut hos kallblodskungen Jan-Olov Persson senast och var helt ok men utan att imponera. Är bättre förberedd och tränad inför detta säger stallet. I ett ganska lågklassigt lopp bör det vara mycket bra chans. 10 K.A. Priol har vilat och stallet är osäker på formen. Har kapacitet att vinna här om formen sitter där direkt. 6 Brenne Brakar var inte som bäst senast och är ojämn i sina prestationer. Har han en bra dag är han med i segerstriden och ska ses med chans. 1 Delsbofaks är stallkamrat med favoriten och kan inte räknas bort från fint läge. 5 Moeses vinner inte så ofta men kan skrälla här om det stämmer. 

V86-4: Lärlings- & Ungdomslopp över 2140 meter auto. 7 Wrongdoer får tipsnicken. Galopperade senast på V75 och är knepig men har hög kapacitet. Felfri ska chansen vara mycket bra här. 10 Uret har visat bra kapacitet och kan vara vinnaren om det löser sig från bakspår – ska räknas. 11 Day of Love har gjort 2 starter i ny regi och varit bra. Ska ses med chans här. 12 Grammofon med formstarka Emilia Leo har kapacitet att blanda sig i segerstriden trots svårt läge. 9 Grand Illusion har gjort det bra i 3 strater i regi stall Goop – ska räknas här. 1 Vahände och 6 Very Many Legs är två roliga skrälldrag om man streckar vidare. 

V86-5: 2140 meter auto. 2 Ready Lane är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Endast streckad till 7 % i skrivande stund är den klart spelvärd. Gjorde det bra i comeback senast efter lång frånvaro. Kan öppna bra och spetschans finns – kan hålla hela vägen då – kul drag. 5 M.C.C. Orlando har fin form och är också ute efter spets – ska räknas mycket tidigt här. 12 Our Soleado har fin form och är jämn och säker. Tål en tyngre resa och ska räknas tidigt. 8 Twinkle Kronos kommer från seger och kan inte räknas bort här. 11 Dardanos har fin form och tagit sina segrar från tät. Kan säkert avsluta vasst bakifrån med lopp på rulle och ska räknas trots bakspår. 3 Upbeat Music och 7 Pinewood Man räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-6: 1640 meter voltstart. 6 Emotion Man med Ville Karhulahti får tipset. Gjorde debut i ny regi senast och såg fin ut. Kan spetsa från springspår och då kan han bli svårtuggad för övriga. 2 Cyborg är loppets klara favorit. Är också ute efter spets trots det snäva andra spåret och lyckas det ska hon ses med mycket bra chans. Galopperade dock från samma spår näst senast vid laddning så en gardering behöver inte vara fel.1 Enjoy´s Pajazzo är ganska snabb ut och från spets/rygg ledaren ska han räknas tidigt här. 7 Ukelele Frontline har fin form och han kan vara en skräll här att se upp med. 9 Au Gratin och 8 Nesta Bob räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-7: 1640 meter auto. 4 Tayson Bi med Rebbeca Dahlén är ett kul drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Har formen på topp och är startsnabb – kan spets här. Mycket bra spurt på V75 senast och tar han täten kan det vara spets och slut – klart spelvärd då han inte är favorit. 7 Survival Kit blir klar streckfavorit. Har formen på topp och kommer med 3 raka segrar. Ska räknas mycket tidigt men kommer Tayson Bi till spets blir han en svår nöt att knäcka även för favoriten. 9 Calle Laday har fin form och kan skrälla här till låg streckprocent. 5 Duke of Mearas och 3 Staro Kickback räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-8: Omgången avslutas med ett stolopp över 2140 meter auto. 4 Bear Victory är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Endast streckad till 7 % i skrivande stund är den klart spelvärd. Hon har vilat ett tag men rapporteras träna mycket bra och stallet tror på en bra insats. Är både snabb ut och kan avsluta vasst – Torbjörn Jansson upp är också en positiv faktor – kul drag i ett öppet lopp. 9 Lovely Secret gästar från Finland. har formen på topp – ska ses med chans. 1 Topspin med Björn Goop är tidig streckfavorit och ska räknas men hon har inte övertygat speciellt i sina senaste starter. 7 Fast Moving Cash med Daniel Olsson har fin form och ska räknas tidigt. 11 Imma Hanover är loppets roliga storskräll – har inte riktigt fått till det men hon har kapacitet att skrälla här om hon får smyga med till upploppet. 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com