V86 Bergsåker/Solvalla 16/1-19

Bergsåker och Solvalla delar alltså på veckans V86:a och jag tycker det ser klart intressant ut, trots att det finns några favoriter som har en bra chans att vinna sina lopp. Men som vanligt när det gäller V86 så räcker det med en smäll för att värdet ska skjuta upp i höjden. Så visst finns chansen till bra utdelning ändå. Nu kör vi!

Spikarna:

V86-2: 6 Global Undecided

Omgångens klart mest spelade häst och normalt sett försöker jag ju fälla en så här stor favorit. Men den här gången kan jag inte det. Han går ner något otroligt i klass och som jag ser det ska han inte kunna förlora det här. Det är som om Zlatan ska skjuta en straff med målvakten inne i omklädningsrummet. För mig finns inte förlust ikväll.

V86-6: 6 Emotion Man

Avslutade bra senast mot hyggligt motstånd men satt då kvar i kön lite för länge. Perfekt läge ikväll med springspår och han är startsnabb så jag tror han lyckas ta sig till ledningen. Därifrån tror jag han har toppchans att vinna loppet och jag spikar.

V86-7: 4 Tayson Bi

Hade mycket otur senast då han fick backa sig loss med 100 meter kvar. Störtdök sista biten till målfotoförlust. Snabb ut, tar hand om ledningen och leder runt om. Så ser min tanke ut i alla fall och han spikas på allt ikväll.

Måstestrecken:

V86-1: 4 Rosso Pomodoro

Har inte precis övertygat på slutet men jag tror att formen är på väg uppåt och kapaciteten finns ju där. Kan han få en fin resa i draget kan han städa av många till slut.

V86-3: 11 Linda Kavat

Gör sällan ett dåligt lopp och har en bra avslutning. Kan skrälla till här!

V86-4: 12 Grammofon

Har bästa kusken i loppet och det kan hjälpa en bit på vägen. Kanske att distansen skulle varit ett halvvarv längre bara?

V86-5: 2 Ready Lane

Stod för en fin comeback senast och lär ha gått framåt med det loppet i kroppen. Står hårt inne i loppet, men är startsnabb och från ledningen kan han mycket väl hålla undan.

V86-8: 9 Lovely Secret

Snabb finska som är i kanonform. Gick bra efter galopp senast och var enormt fin vid segern näst senast. Kan avsluta vasst och är inte golvad!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com