V86 Bergsåker/Solvalla 16/1

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 5 M.C.C ORLANDO 35% (V86-5)

Håller bra form och från ett passande läge tror vi ekipaget sitter tidigt i ledningen, därifrån är det hästen att slå. Värsta motståndaren Dardanos har ett tufft utgångsläge och får det svårt att runda alla. Bakom dessa ser det tunt ut, vi tar ställning då det normalt under dessa förutsättningarna ska vara en toppchans för M.C.C Orlando att leda hela vägen.

CHANSSPIKEN: 4 ROSSO POMODORO 7% (V86-1)

Loppet har öppnat upp sig ordentligt nu när två av förhandsfavoriterna har blivit strukna. Vi vill varna kraftigt för 4 Rosso Pomodoro som blir vårt första streck i loppet och kan han hålla sig under 10% är det ett fynd. Vi tror det blir full laddning mot ledningen och sedan kör John Östman så länge lampan lyser. Hästen är stark och distansen ska inte vara några problem. Vi chansspikar direkt i inledningen!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com