V75 Solvalla 19/1

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 10 EL FITZGERALD 19% (V75-4)

Gör en mycket intressant debut för sin nya tränare Timo Nurmos. Ska träna på ett bra sätt och stallet låter uppåt inför debuten på Solvalla. Kommer med full form, senast på ”Valla” blev det fel i inledningen och Jorma Kontio fick backa sig sist, avslutade sedan på ett övertygande sätt som 4:a i mål. Bör vara ännu bättre nu och motståndet skrämmer inte. Distansen är inga problem och hon har visat att hon kan öppna snabbt i volten. Om det inte strular med positionerna så tror vi på Travimperiet att hon bara vinner det här. En bra segerchans på förhand och att hon inte ens är favorit i skrivande stund tackar vi för.

CHANSSPIKEN: 2 HAWK CLIFF 23% (V75-7)

Startspåret denna gång är bara ++ även om det inte är någon fråga om spetstrid från start. Hästen är bäst sista biten och med en resa i den främre träffen så tror vi att Hawken fäller samtliga på upploppsrakan! Distansen passar honom och man låter optimistiska från stallet. Duger gott i klassen!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com