GS75 Örebro 20/1

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 3 ICANHEARYOU 17% (GS75-1)

Vi tycker att detta är en gyllene möjlighet för Oskar J Andersson att leda detta sprinterlopp runt om. Hästen är startsnabb och man har deklarerat ett mer offensivt upplägg nu än tidigare vilket vi tycker låter intressant. Vi försöker koppla ett grepp om denna jackpot-omgång direkt och singelstreckar. Det får bära eller brista.

CHANSSPIKEN: 1 HERCULES BOKO 28% (GS75-5)

Vi tror att Niclas Benzon kommer att leda detta runt om. Hästen är startsnabb och borde ha en fin chans att vinna detta lopp över medeldistans. Senast galopperade man ,så den dagen är bara att glömma. Vi tror man tar revansch omgående.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com