V86 Åby/Solvalla 23/1

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 2 QUEEN OF SAND 50% (V86-3)

Står sig bra i klassen och möter ett överkomligt motstånd. Från ett bra utgångsläge finns det flera möjligheter men det troliga är att det blir en tidig ledning för att stanna där hela vägen in i mål. Distansen ska inte vara några problem utan snarare ett plus. Utan strul ser det ut att vara en toppchans att besöka vinnarcirkeln. Bästa hästen med det bästa läget och vi på Travimperiet spikar utan att tveka.

CHANSSPIKEN: 7 HUGO R.C. 35% (V86-6)

Väldigt jämnt mellan strecken på de två förhandsfavoriterna men vi på Travimperiet tycker Hugo R.C. sticker ut och ska vara den som har högst vinstchans och även vara klar första häst. Hästen är snabb ut och ser ut att komma till ledningen, därifrån är det hästen slå. Vi tar ställning här och spikar oss ur loppet där många istället garderar.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.comClose
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com