Travtips till V75 Kalmar Lördag 26 Januari 2019 Start: 16.20

Omgången ser spännande ut och har några större favoriter och en del roliga skrälldrag. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1 Omgången inleds med Bronsdivisionen 2140 meter autostart. 7 Illuminati med Joakim Lövgren blir omgångens största favorit och får tipset. Formen är på topp och här är möjligheterna goda att han släpps till spets – därifrån ska det vara mycket bra chans. 9 Minnestads Ecuadorär första motbudet. Har formen på topp och räknas tidigt. 11 Legend Brodde har visat fin form på slutet – kommer favoriten bort kan han överraska till låg streckprocent. 2 Smevikens Cruiser och 6 Rawindski bägge från stall Veijo Heiskanen har bra lägen, är startsnabba och är ute efter spets – kommer någon av dessa dit kan det hålla hela vägen. Veijo låter mest uppåt på chanserna för Rawindski då Smevikens Cruiser är mycket missgynnad av skor. 5 Daydream Rapida är loppets roliga storskräll om favoriten kommer bort och det stämmer med positionerna. 

V75-2 Klass 2 2140 meter autostart. 10 Tyfon Brodde är en rolig storskräll i jakten på lite större utdelning som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Streckad till endast 3 % i skrivande stund är han klart intressant – han är en mycket stor häst under utveckling och Torbjörn Jansson upp känns spännande – kan överraska här. 5 Sobel Photo med Erik Adielsson ska streckas tidigt. Har fin form och är snabb ut – blir det spets kan det hålla hela vägen. 3 Majestic Wine kommer från 3 raka segrar och ser ut att bli streckfavorit. Ska ses med chans, men är osäker och kan galoppera så en gardering kan vara på sin plats. 11 Victory Topline har bra kapacitet men inte varit som bäst på slutet – är formen åter där ska han ses med bra chans. 2 Blue Mustasche är ett roligt skrälldrag – är startsnabb och håller han sig lugn kan han överraska här. 1 Callipygian och 7 Rocky Bear räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-3 Gulddivisionen 2140 meter autostart. 6 Västerboonthenews med Wilhem Paal får tipset. Är mycket snabb ut bakom bilen och kan han köra sig till front här ska segerchansen vara god. 1 Jairo är jämn och säker. Kommer med 3 raka segrar och har formen på topp – kan förmodligen inte hålla spets men ska ändå räknas tidigt. 4 Speedy Foxy Vicane gjorde debut i Guld senast och fastnade med krafter kvar – hon är snabb ut och bör hamna vettigt till och ska ses med chans. 8 Darling Mearas har svårt läge men stämmer det med positionerna kan hon skrälla här. 2 Archangel Am och 7 Timone Ek räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-4 Stolopp över 2140 meter voltstart med 1 tillägg. 9 Party Lane med Roger Malmqvist är också en rolig storskräll som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Har ett lopp i kroppen efter vila och stämmer det med positionerna kan hon skrälla här – endast streckad till 5 % i skrivande stund gör att hon är ett spännande drag i jakten på miljonerna. 10 Majorns Ivory har gjort det bra i ny regi och har formen på topp – tidigt streck här. 12 Ritz Guiness är jämn och säker och tål en del spår på vägen – ska streckas. 3 My Liberty med Carl Johan Jepson är osäker men felfri är hon med och tätstrider. 2 Daydream La Marc är kapabel men osäker – ska lättas i balansen och slår det väl ut kan hon skrälla här. 6 Loveslikeasmoothie är ett kul drag och loppets storskräll – kommer hon till spets kan det räcka hela vägen. 

V75-5 Klass 1 1640 meter autostart. 9 Pikachu Face med Kim Eriksson är ett roligt drag som får tipsnicken. Endast streckad till 10 % i skrivande stund är spännande och spelvärt. Det finns goda möjligheter att det blir hård körning om spets i detta lopp och då kan han vara vassast över det långa upploppet. 5 Kaiser Håleryd med Peter Ingves blir stor streckfavorit är ute efter spets och kommer han dit kan det hålla hela vägen – ska streckas mycket tidigt. 1 Vis Dell´Olmo är också snabb ut och ute efter spets – ska ses med chans här. 6 Dardanos är också mycket snabb ut – spår lite väl långt ut på vingen men lär laddas – ska ses med chans. 12 Niras Bumblebee är loppets roliga jätteskräll – har formen på topp och blir det överpace kan han fälla samtliga i spurten – kul drag om man jagar större pengar. 4 Quattro Töll och 10 Dontbreakthebankås räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-6 Januaristayern – 2640 meter voltstart med 2 tillägg. 5 Dooley´s U.N.G. får tipset. Har fin form och bör klara det snäva femtespåret. Är stark och från spets eller dödens kan han blir svårtuggad för övriga. 8 The Real Star blir nog ganska klar streckfavorit och har kapacitet för vinst och formen är bra– streckas mycket tidigt. 6 Capture kan spetsa från springspår och ska ses med chans. 12 Global Strategy har fin form och är en storskräll att se upp med – kul drag. 13 Just Wait and See fastnade med krafter kvar senast. Är stark och trivs på distansen – ska streckas tidigt.7 Call Me Brodda, 11 Invincible H.C. och 1 Tengil Face och räknas närmast därefter om man streckar vidare i detta öppna lopp – här ska man nog inte spara på strecken. 

V75-7 Omgången avslutas med Silverdivisionen 1640 meter autostart. 1 Global Trust med Jorma Kontio blir favorit får tipset. Är mycket snabb ut och håller han spets bör loppet vara över. Har dock felat tidigare från innerspår bakom bilen och en gardering behöver inte vara fel. 3 Dizzy Riverär ett roligt motbud och skrälldrag. Kan inte vara med i spetskörningen men har en vass avslutning. Har gjort det bra i tuffa sällskap innan och stämmer det med positionerna ska han ses med chans här. 5 Uppohoppa med Torbjörn Jansson kan öppna snabbt vid full laddning och ska räknas. 2 Baron Gift med Rickard Svanstedt är ojämnt startsnabb, skulle han spetsa är det et tidigt streck 10 Sahara One är loppets storskräll om man är ute efter riktigt stora pengar – kan överraska till låg streckprocent. Kommer från fina prestationer i Frankrike –har gått bäst i tät i Sverige, men håller han sig lugn kan spurten sänka alla över det långa upploppet. 6 Master Crowe, 9 Prosperous, och 8 Rolex Bigi räknas närmast därefter om man streckar vidare – kommer favoriten bort är det öppet där bakom.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com