V75 Kalmar lördag

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 7 ILLUMINATI 75% (V75-1)

Har en lång rad med imponerande insatser och kan ståta med 4 segrar på dem 5 senaste starterna, ända plumpen kom när man kördes extremt passivt och såg dagens ljus först i sista sväng. Den gången flög han fullständigt fram över upploppet men fick nöja sig med en tredjeplats. Joakim Lövgren lär knappast ge honom en sådan resa igen. Och då vi att trots läget så kommer man lösa denna uppgiften med bravur. Vi förstår att spelvärdet inte är det största sett till procenten på nuvarande 75% men vi tycker att vinstchansen verkligen motsvarar procenten visar. Vi spikar och vänder blad.

CHANSSPIKEN: 11 VICTORY TOPLINE 18% (V75-2)

Började karriären med 7 raka segrar och fick sedan en längre paus från tävlandet. Har nu kommit igång igen och med två lopp i kroppen lär formen komma mer och mer för varje start. Läget är inte det bästa och han är lite utlämnad därifrån, är gynnad om det blir högt tempo på loppet och det ser det ut att kunna bli. Det måste stämma en del men vi anser att det är den bästa hästen i fältet och med minsta klaff tror vi han fäller samtliga. Bakom ser det väldigt öppet ut och vill man ta ställning i ett öppet lopp är det inte fel att spika Victory Topline.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com