V75 Bollnäs söndag

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 4 TITAN JOURNEY 24% (V75-5)

Ett lopp med orutinerade hästar. Vår idé Titan Journey vann spårlottningen, är en startkanon och man har spetsat från spår 7 och 8 i tidigare starter. Segrarna har tagits i enkel stil på slutet och stöter inte på värre motstånd den här gången. I den senaste starten blev det galopp men man reparerade det hela och blev 5:a i mål, gick starkt över upploppet. Formen är det inge fel på och hästen har vunnit 3 av 5 starter. Värsta motbudet har spår 8 och riskerar en tuff resa. Vi räknar med spets och slut för Titan Journey!

CHANSSPIKEN: 7 UGGLA I MOSSEN 7% (V75-4)

Detta är en riktig chansspik då en av omgångens största favoriter kommer ut här. Vi tycker dock hästarna är mer jämnbördiga än vad spelarkåren tycker, borde definitivt vara minst andrahandsfavorit här. Uggla I Mossen är riktigt bra, hästen är allround då hon både är snabb och stark. Hon trivs ypperligt med kusken Ulf Eriksson och nu när hon sitter direkt i andraspår är det stor chans att komma före den värsta konkurrenten i starten. I och för sig debut över lång distans nu men det tror vi inte ligger den i fatet. Ett av omgångens fynd och vi går på spik!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com