Travtips till V86 Jägersro/Solvalla Onsdag 30 Januari 2019 Start: 20.30

Dags för V86 Xpress igen. Omgången ser lite lågklassig och öppen ut då det inte finns några självklara spikar. Det kan som bekant räcka med att en eller ett par favoriter förlorar och några större skrällar vinner för att utdelningen ska skjuta i höjden på spelformen V86. Omgången kryddas dessutom med en jackpot med hela 14 miljoner i 8 rätts potten då det inte blev någon utdelning på 6 rätt i förra veckans omgång – lycka till! 

V86-1: 2140 meter autostart. 1 Twigs Briard med Peter Ingves får tipsnicken. Har nu lopp i kroppen och då han är snabb ut bör det bli en bra position och då loppet håller låg klass kan han överraska här till ganska låg streckprocent. 9 Partizan Face med Adrian Kolgjini blir stor streckfavorit och ska ses med bra chans – kliver ner i klass men har inte visat någon toppform på sistone så en gardering behöver inte vara fel. 4 Kung Edward är snabb ut vid laddning och kan spetsa – kan överraska här och Joakim Lövgren upp känns lite extra spännande. 3 Demolition Man F. har kapacitet för vinst men har galopperat på slutet, sköter han sig är han snabb ut och ska räknas med chans här. 7 Bikini har bra kapacitet men diffus form, ska köras defensivt enligt tränaren så hon kommer att hamna en bit bak– kan dock avsluta vasst och ska räknas. 6 Nelle Atticus Jake värmde fint senast men kunde inget speciellt i loppet, är loppets storskäll om det stämmer bättre denna gång. 

V86-2: 2140 meter autostart. 2 Quite Right med Björn Goop blir favorit och får tipset. Kommer han till spets ska det vara bra chans att det håller hela vägen. 9 Green Keeper U.S. med Örjan Kihlström kommer från vila och formen är osäker. Skor denna gång är också ett frågetecken men han ska räknas här. 11 Querys Alesio har gjort det bra och ska ses med chans trots bakspår. 5 Pomeroll Am var fin vid vinst senast – ska räknas. 3 Carla d´Eronville, 1 Anddontsayitsover och 6 Maverick Dream räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-3: 2640 meter autostart. 8 Inertial med Peter Untersteiner får tipset lite på chans. Kom fel på det senast men har bra kapacitet och kan avsluta vasst om det stämmer med positionerna. Endast streckad till 5 % är han ett roligt skrälldrag i ett öppet lopp. 10 Havefunwithmegalopperade bort sig senast men visade fin form innan dess – ska räknas tidigt här. 2 Alonso Caesar är hyfsat snabb ut och kan spetsa – ska räkas med chans. 1 Baxo Epice är långsam ut men stark till slut – ska ses med chans. 3 Ibelieveinamerica och 4 Panamera räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-4: Stolopp över 1640 meter voltstart. 6 Petunia med Mattias Djuse får tipsnicken och är en rolig storskräll som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större pengar. Endast streckad till 3 % i skrivande stund är hon klart spelvärd. Hon är under utveckling och kommer hon iväg bra från springspåret och spetsar kan det hålla hela vägen – kul skrälldrag. 4 Livi Memory har imopnerat i två raka segrar – ska räknas tidigt om hon klara det snäva spåret och inte galopperar. 7 Bella M.J. ser ut att bli klar favorit och håller fin form – ska räknas tidigt. 8 Fast Moving Cash har mycket fin form och avslutar vasst. Örjan upp känns extra spännande – räknas tidigt. 2 Ithaki Boko blev kvar med krafter kvar senat – kan vara en skräll att se upp med i detta lopp. 5 Imma Hanover och 10 Topspin räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-5: 1640 meter autostart. 9 Precious Lord med Christoffer Eriksson får tipsnicken. Kommer från stall Marcus Lindgren som har fin form på hästarna för tillfället. Bakspår är en nackdel då hästen tagit sina segrar från spets men en offensiv styrning är nog att vänta och då ska det vara bra chans här trots spåret. 10 Victory Island låter Steen Juul uppåt på och hästen har toppform och ska räknas tidigt här. 3 Marys Overandout är startsnabb och ute efter spets – ska ses med chans. 5 Bonny Boy har fin form men galopperar ibland – felfri ska han räknas och streckas tidigt. 

V86-6: 2640 meter voltstart med 1 tillägg. 10 Einstein Sisu blir klar streckfavorit och får tipset. Fastnade med lite krafter kvar senast på V75 men såg inte ut att ha speciellt mycket sparat. Tävlar han på topp är han bästa hästen här, men han har varit ojämn så en gardering behöver inte vara fel. 4 Rim Perfect gör debut i ny regi och Björn Goop upp känns spännande. Kan fattas lite men ska nog streckas tidigt direkt. 7 Buzzer Beater är jämn och säker och ska ses med chans. 8 Djorkaeff Sisu har lopp i kroppen och kan avsluta sylvasst – tidigt streck. 2 Pyrolator är osäker och galopperar ofta – felfri kan han överraska här. 

V86-7: 2140 meter autostart. 3 Digital Data blir klar favorit och får tipset. Har imponerat vid sina segar och här ska det vara riktigt bra chans till spets och slut. 10 Strong Case låter Jeppe Juul lite uppåt på och det kan vara en skräll att se upp med här om favoriten har en sämre dag. 5 Cannon Flame var bra senast och han ska ses med chans. 6 Nome Dee, 9 Romero och 4 Franklin Face räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-8: Stolopp över 1640 meter auto. 4 Thelma de Glatigne är mycket snabb vid full laddning bakom bilen och bör spetsa – endast streckad till 6 % i skrivande stund är hon en rolig kräll som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större pengar. 11 Chapter N.Deomed Örjan Kihlström har formen på topp och ska räknas tidigt trots läget. 5 Beautiful Bacardi är också mycket startsnabb och blir det spets kan det hålla hela vägen – tidigt streck. 1 Viking Grace har fin form och ska räknas från bra läge. 3 Odessa Celeber är också startsnabb och från bra läge ska hon räknas med chans. 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com