V86 Jägersro/Solvalla 30/1

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 10 EINSTEIN SISU 58% (V86-6)

Kvällens bästa spik körs ikväll av Ulf Ohlsson och hästen var senast ute på V75 och möter betydligt enklare motstånd ikväll. Nu är det bakspår och ett passivt upplägg kan inte vara aktuellt om man vill vinna. Hästen klarar att göra stora delar av jobbet själv ute i spåren men med tanke på senast då man fastnade bakom dåliga ryggar så tror vi att man ikväll avancerar tidigt för att hitta en slagkraftig position. Kör Uffe för att vinna så ska motståndet inte kunna hålla emot vår bästa spik i omgången!

CHANSSPIKEN: 8 FAST MOVING CASH 15% (V86-4)

Nu tror vi att det är dags för seger då intrycket senast var väldigt intressant. Örjan kör ikväll och startspåret är såklart lite chansartat men även med ett smyglopp så kan ekipaget vinna på ren kapacitet och den uppåtstigande formen tar vi gärna betalt på. Örjan är ju en mästare på att analysera lopptaktiken i körande stund så vi borrar ner chansspiken i den fjärde avdelningen och tror på god vinstchans!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com