V75 Åby lördag

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 8 PASTOR POWER 28% (V75-2)

Kommer från tre raka segrar och formen kan man verkligen inte klaga på inför dagens batalj på Åby. Johan hoppar återigen upp i sulkyn och ekipaget är obesegrade tillsammans samt fin statistik på just Åby där man har tre av fem möjliga. Nu har man fått ett litet bättre läge på grund av strykningen invändigt och vi tror Johan bestämmer sig för hur han ska lägga upp loppet när bilen släpper vingarna. Oavsett scenario så tror vi man har bästa hästen i fältet och aktierna att ta fjärde raka sjunker inte direkt med tanke på att jänkarvagnen åker på samt kör med stängt huvudlag. Från stallet är det omgångens bästa chans och vi är beredda att hålla med, så vi utser ekipaget till omgångens bästa spik.

CHANSSPIKEN: 2 VÄSTERBO GROSBOIS 13% (V75-7)

Vi tror att det blir tredje gången gillt för Rauno Pöllänen och hans Västerbo Grosbois. Det verkar som man hittat ett framgångsrikt recept i att ta ledningen, sedan släppa för att avgöra på upploppet. När vi pratade med Rauno så menar han att det troligtvis blir ryggen på Disco Volante och sen smäller det till över Åbys open stretch. Formen ska vara ännu bättre nu än vid de båda V75-segrarna och vi är övertygade om att man har en god chans att vinna denna silverfinal. Om det skulle bli så har hästen tjänat 600 000 kronor på de tre senaste starterna. Ett hyfsat vinterfacit.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com