Travtips till V75 Åby Lördag 2 Februari 2019 Start: 16.20

Finaler på Åby och omgången håller hög klass och ser spännande ut och med några större favoriter och en del roliga skrälldrag – open stretch på upploppet gör ju också det hela mer spännande när även invändiga ekipage får chansen. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1 Omgången inleds med Coin Perdu´s Stolopp över 2140 meter voltstart med 2 tillägg. Southwind Feji blir klar favorit och får tipset. Hon har nu lopp i kroppen och strular det inte alltför mycket från bakspår med dubbla tillägg ska det vara en bra chans. 7 Callmeawinner har fin form och körs nog offensivt och kan få överta ledningen – räknas tidigt. 1 Okaloosa Bell är under utveckling och hon är initial spetsfavorit – kan hålla länge och hon ska ses med chans. 12 Wild Love har stått över lite efter sjukdom och formen är lite diffus – har kapacitet att segerstrida och ska räknas.13 Catch my Love är loppets roliga skrälldrag. Brukar gå bra direkt efter vila och Erik Adielsson upp känns extra spännande. 

V75-2 Klass 2 2140 meter autostart. 2 Victory Topline med Jorma Kontio får tipsnicken. Har inte varit riktigt på topp i sina senaste starter, men formen börjar komma. Har nu spetschans och från ledningen ska han ses med bra chans här. 11 Night Brodde med Conrad Lugauer håller toppform. Har tagit sina segrar från spets, men tränaren tror att han fungerar bra även bakifrån – räknas tidigt. 9 Pastor Power kommer från 3 raka segrar och formen är på topp – streckas tidigt trots svårt läge bakom bilen. 6 Cody gästar från Danmark. Imponerade vid försöksvinsten från dödens och lär laddas framåt direkt här – ska räknas. 3 Pastorn, 4 Ribaude och 10 Silent Hill räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-3 Bronsdivisionen 2140 meter autostart. 3 Wingait C.H. med Stefan Persson får tipset. Är mycket snabb ut bakom bilen vid laddning och kan han köra sig till front eller rygg ledaren här ska segerchansen vara god. 4 Hawk Cliff är jämn och säker. Örjan Kihlström upp känns spännande och från bra läge ska han streckas tidigt. 9 Juan har gjort det bra för Joakim Lövgren och ska streckas tidigt. 2 Dolan Spring vann försöket men travade knackigt. Tävlar han på topp igen har han spets och vinstchans – ska räknas. 8 Dokonjo är loppets roliga storskräll – ska ändras lite med utrustningen och Carl Johan Jeppson upp känns spännande – kan avsluta sylvasst och kan skrälla här. 11 Pampalo, 1 It´s Showtime Zaz och 12 Volocity de Vie räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-4 Åby Travskolas lopp över 2140 meter voltstart med 1 tillägg. 11 Peder Mykla får tipsnicken. Endast streckad till 13 % är han ett roligt drag. Har formen på topp och kommer med 2 raka vinster tagna på ett övertygande sätt. Björn Goop upp nu är spännande och troligtvis väntas ett offensivt upplägg – kan han köra sig till spets efter ett halvvarv kan det hålla hela vägen. 3 Sato är kapabel och under utveckling. Kommer han till täten kan det håla hela vägen – tidigt streck här. 15 Sevilla blir streckfavorit och har gjort det bra för Joakim Lövgren. Trots tillägg ska han streckas tidigt. 5 Crossfire Simoni med Bo Falsig är loppets roliga skrälldrag. Endast streckad till 4 % är han spännande här – är stark och har smygform – kul drag. 8 Rushmore Face, 2 Camaro Brick och 4 Maggie Cash räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-5 Klass 1 2140 meter autostart. 1 Sebastian Journey med Jorma Kontio får tipsnicken. Har fin form och lär laddas från start då han är snabb bakom bilen – håller han ut övriga är vinstchansen god. 3 Shorthanded Jag har gjort det bra för stall Goop – ska räknas från fint läge. 6 Staro Leonardo har tänt till och tagit två raka segrar för Joakim Lövgren – ska ses med chans här. 2 Reverend Wine är också snabb ut – ska ses med chans. 5 Global Undecided är loppets roliga skrälldrag. 8 Harran Boko, 12 Vikings Preacher och 10 Vincent Chase räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-6 Gulddivisionen 2140 meter autostart. 4 Dante Boko med Adrian Kolgjini får tipset. Har fin form och från spets kan han blir svårtuggad för övriga. 10 Zenit Brick har formen på topp och Björn Goop sitter upp igen bakom – streckas mycket tidigt. 9 Sorbet med Örjan Kihlström avslutade sylvasst senast vid vinst och ska räknas tidigt. 7 Nimbus C.D. kommer mer och mer för stall Bergh – är extremt startsnabb vid full laddning och spetsar han här kan det vara en skräll att se upp med. 3 Speedy Foxy Vicane och 6 Timone Ek räknas närmast därefter om man streckar vidare. 

V75-7 Omgången avslutas med Silverdivisionen 2140 meter autostart. 3 Disco Volante med Ulf Ohlsson blir favorit får tipset. Är mycket snabb ut och tar han spets kan loppet vara över. Har formen på topp och fastnade med krafter kvar i Guld senast och ska ses med mycket bra chans här. 2 Västerbo Grosbois är också extremt snabb ut, men tränaren har signalerat släpp och vill gärna ha ett rygglopp på favoriten – kan bli farlig via open stretch och ska räknas bakom favoriten. 4 Velvet Gio fastnade med krafter kvar senast. Är stark och tål ett tuffare upplägg – ska räknas här.8 Erik Sting är jämn och säker – Örjan upp bakom denna gång och han kan avsluta vasst om det stämmer med positionerna – ska räknas. 10 Olle Rolls gör det bra hela tiden trots tuffa upplägg – ska räknas även här trots bakspåret. 9 Västerbo Exact har formen på topp. Trivs bäst i täten men kan avsluta vasst bakifrån och han ska räknas med chans trots läget. 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com