GS75 Eskilstuna söndag

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 7 SKINNY DIPPING 42% (GS75-2)

Kommer med två raka segrar i bagaget och har sett strålande ut i båda. Senast stod man får en strålande insats när man fick göra mycket utav jobbet själv men ändå kunde avgöra på ett enkelt sätt. Möter denna gången ett likgiltigt med vad som stått på startfållan de två senaste gångerna. Vi tror att man vinner detta loppet även om man återigen behöver göra jobbet.

CHANSSPIKEN: 7 KADDETT C.D. 8% (GS75-5)

Den forne europaderby-vinnaren går nu in på sitt sista år som tävlingshäst. Men ännu besitter han fina egenskaper. Senast så satt man fast och gick i mål med gott om krafter, har nu två lopp i kroppen efter uppehåll och ska enligt stallet vara betydligt bättre till denna start. Då favoriten i loppet är kraftigt överspelad för stunden så tycker vi att det kan vara ett högst intressant drag att faktiskt gå helt emot och spika nummer sju KADETT C.D.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com