Travtips till V86 Åby/Solvalla Onsdag 6 Februari 2019 Start: 20.30

Dags för V86 Xpress igen. Omgången ser spännande ut och kryddas dessutom med en superjackpot med hela 23 miljoner i 8 rätts potten. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V86-1: 1640 meter autostart. 5 Ferrari River med Conrad Lugauer blir favorit och får tipsnicken. Har inte startat på några månader men brukar gå bra direkt – kan galoppera ibland bakom bilen men felfri ska vinstchansen vara mycket bra i detta gäng. 6 Global Takeover med Adrian Kolgjini kommer från vinst och ska räknas tidigt bakom favoriten. 2 Stella Newmen är snabb ut vid laddning och kan spetsa – släpper förmodligen till favoriten om han ställer en allvarlig fråga men hon ska räknas där bakom. 9 Waffle har kapacitet för vinst men står tråkigt till, ska ändå räknas med chans här. 4 Seek and Destroy är också startsnabb och ute efter spets initialt, men vill ha rygg numera – räkans om favoriten kommer bort. 

V86-2: Stolopp 2140 meter autostart. 5 Viking Grace med Örjan Kihlström får tipset. Kommer hon till spets ska det vara bra chans att det håller hela vägen. S.G. Maleficent har formen på topp och kommer med 3 raka segrar – ska streckas tidigt. 6 Petunia står lite hårt inne med pengarna men är under utveckling och ett roligt skrälldrag. Senast blev det galopp 200 kvar med sparat, felfri kan hon överraska här. 4 Ithaki Boko kommer mer och mer och från fint läge ska hon räknas tidigt. 

V86-3: 2640 meter autostart. 3 Whipped Eggs med Robert Bergh får tipset. Har visat fin styrka och kapacitet och över passande distans kan han vara starkast till slut. 4 Aqua Photo f rån Danmark kommer med 2 raka segrar– ska räknas tidigt här. 6 Ecu de Mieloui från Norge ser ut att bli klar streckfavorit då han är obesegrad i sina 5 starter. Är snabb ut och kan spetsa – ska räkas med chans, men en gardering behöver inte vara fel då segrarna är tagna i betydligt enklare sällskap än detta. 2 Victory Lee och 1 Harvey Boko räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-4: Spårtrappa 2640 meter autostart. 12 Electrical Storm med Mattias Djuse får tipsnicken. Endast streckad till 12 % i skrivande stund är han klart spelvärd. Kom bort senast men värmde bra och har sett formstark ut i flera lopp – kan vara starkast till slut här. 6 Pontiac S.W. blir ganska klar streckfavorit och ska ses med chans. 13 Perfect King är inte så mycket streckad men har fin form – ska räknas. Västerbo Highscore är också lite streckad till endast 4 % – har kapacitet att vinna detta om det stämmer med positionerna. 2 Heylow och 7 Corky Ramirez räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-5: Xpresssprintern 1640 meter autostart. 2 Dontbreakthebankås med Adrian Kolgjini får tipset. Har bra chans på spets och då kan det hålla hela vägen. 9 Thriller N.P. står sämre till men har hög kapacitet och är första motbudet och ska räknas tidigt. Sanda Love är ojämn i sina prestationer men tävlar han på topp har han kapacitet för vinst – ska ses med chans. 4 Vima Jet är en italiensk import som gör sin första start för Conrad Lugauer. Svår att bedöma men kan vara värd att se upp med här. 

V86-6: 2140 meter voltstart. 9 Enjoy´s Pajazzo får tipset och är en rolig skräll som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större pengar. Fastnade med krafter kvar senast och endast streckad till 8 % är han klart spelvärd. 4 Freddie Silvåkra fastnade också med krafter kvar senast. Blir streckfavorit och ska räknas med chans, men det snäva startspåret kan ställa till det och det blir ingen snabbstart, så en gardering kan vara på sin plats. 7 B.B.S. Poetry är ute efter spets från springspåret. Var inte som bäst senast men är formen åter där kan det hålla hela vägen. Kingofthehill F. har visat viss kapacitet och kan inte räknas bort trots spåret. 10 Maple Hill´s Eto´o och 6 Very Many Legs räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-7: 2140 meter autostart. 7 Mira Hörsta får tipsnicken. Såg mycket fin ut vid vinst senast och formen är på topp. 11 Majorns Ivory blev det galopp för senast men hon har kapacitet att segerstrida här. 9 Randemar R.D. blir klar streckfavorit och ska ses med chans felfri, men han har galopperat i mer än hälften av sina starter, så en gardering kan vara på sin plats. 2 Edio har visat fin kapacitet och Carl Johan Jepson upp känns extra spännande – ska räknas. 

V86-8: 2140 meter autostart. 5 Real Masterpiece är snabb vid laddning bakom bilen och kan spetsa – endast streckad till 6 % i skrivande stund är han en rolig skräll som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större pengar. 7 Load Relief med Jorma Kontio gjorde det mycket bra efter galopp i sin första start i regi Timo Nurmos – ska räknas tidigt. 4 Wrongdoer är också startsnabb och blir det spets kan det hålla hela vägen – tidigt streck. 1 Mistelns Napoleon är också ute efter spets – kan hålla hela vägen i sådant fall, han ska också streckas. 2 Pomeroll Am och 7 Editor räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com