V86 Åby/Solvalla 6/1

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 5 FERRARI RIVER 53% (V86-1)

Det låter i vanlig ordning väldigt uppåt från stall Lugauer på en av omgångens mest streckade hästar. Han är startsnabb och kommer troligtvis tidigt att sitta i ledningen. Den korta distansen är en fördel och vi på Travimperiet tvekar inte att ta ställning direkt i inledningen av denna dubbla Jackpot-omgång. Även om hästen är hårt streckad så finns det ofta ett värde i att spara en del pengar till de senare avdelningarna. Nu gynnas man dessutom av att vara nerstruken till spår 4 vilket naturligtvis bara är en fördel. Spets och slut är melodin.

KOMPLETTERANDE SPIK: 1 MISTELNS NAPOLEON 18% (V86-8)

Det ser spännande ut på förhand för Mistelns Napoleon och vi tror man har en gyllene chans att leda detta lopp, för fem och sex-åringar, runt om. Senast avgjorde man fint på upploppet från ett knepigt utgångsläge och gången innan ledde man loppet länge men fick ge sig den sista biten. Hästen ska enligt stallet vara riktigt i ordning och det är ledningen som hägrar till varje pris. Nu har man vilat hästen men menar samtidigt att han alltid går bra efter uppehåll. I en på förhand omöjlig avslutning på V86-spelet tar vi ställning och spikar vår spetsidé.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com