Travtips till V75 Solvalla Lördag 9 Februari 2019 Start: 16.20

Omgången ser spännande ut och V75 Champions ska avgöras. Vi spelare får en hel del att bita i med hela fem stycken 15 hästars lopp. Många öppna lopp och det finns heller inga riktigt självklara spikar eller storfavoriter så det kan bli bra betalt om man streckar rätt – lycka till! 

V75-1 V75 Champions 2140 meter voltstart med 1 tillägg. 1 Sahara Sandstorm med Jorma Kontio får tipset. Gästar från Finland och är under utveckling. Skulle han hålla upp ledningen kan det hålla hela vägen. 2 Exit Angot har fin form och körs nog offensivt och kan få överta ledningen – räknas tidigt. 11 Zinco Jet är loppets streckfavorit och han ska streckas tidigt då formen är fin. 10 Lightningsky har kapacitet att segerstrida och ska räknas – satt fast med krafter kvar senast och såg fin ut, inte så mycket streckad och ett kul drag här. 15 Hierro Boko med Örjan Kihlström upp känns spännande. Avslutade vasst senast och har toppform, svårt läge och många att runda men får han smyga med till sista sväng kan han vara vassast över upploppet och han ska streckas. 8 Wilds Celebrity och 5 Livi Majesty räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-2 V75 Champions Stolopp 2140 meter voltstart. 1 El Fitzgerald med Björn Goop får tipsnicken. Gjorde debut i Timo Nurmos regi senast och var ok, formen bör vara framflyttad till denna start. Lyckas Björn hålla upp ledningen kan det vara spets och slut. 3 Queen of Sand ser ut att bli streckfavorit och hon ska ses med bra chans. Kommer hon till spets är det toppchans men blir det dödens är hon sårbar och en gardering kan vara på sin plats. 10 Hevin Boko är van vid tuffare gäng en detta och hon ska räknas tidigt här. 8 Chapter N.Deo var inte som bäst senast och galopperade – felfri utmanar hon om segern här – ska streckas. 6 Sheilah Laday, 9 Unrestricted och 7 Havefunwithme räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-3 V75 Lärlingschampion 2640 meter autostart. 4 Elsztain får tipset och är en rolig skräll som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större pengar. Galopperade senast men rapporteras träna fint. Är startsnabb och kan spetsa och då blir han svårtuggad för övriga ekipage – endast streckad till 9 % i skrivande stund är han klart spelvärd. 14 Ritchie Ås är ny i träning hos Erik Adielsson och har kapacitet att segerstrida trots svårt läge – räknas tidigt. 15 Marys Overandout gjorde det bra från dödens senast och har formen på topp – tål jobb på vägen och ska ses med chans. 13 Elegant Frost är ett kul skrälldrag – intressanta utrustningsändringar att vänta och stallet låter påställt – endast streckad till 3 % i skrivande stund känns klart i underkant. 7 Dats So Cool är startsnabb vid laddning och från spets räknas han tidigt, men tränaren aviserar en lugnare start då han fick hårt tryck senast – kan inte räknas bort ändå. 1 Eclair du Mont, 12 Åsens Aragon och 11 Viper Lavec räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-4 V75 Champions Centaurs lopp 2640 meter voltstart med 1 tillägg. 9 Bellfaks får tipsnicken. De tre förhandsfavoriterna kommer alla från kallblodskungen Jan-Olov Perssons stall. Rikard N Skoglund lär vara offensiv och köra framåt tidigt och då ska det vara bra chans. Galopperar ibland så det kan finnas anledning att gardera men felfri är det bra chans. 10 Järvsöodin är första motbudet. Har också formen på topp och favoritskapet är jämnt fördelat mellan de två förhandsfavoriterna – streckas tidigt. 1 Arragon är loppets roliga storskräll endast streckad till 2 %. Har gått bra för Kaj Widell och från innerspår bör det bli en fin resa – kan skrälla här och rensa rejält i kuponghögen – roligt drag om man gardera upp storfavoriterna. 13 Guli Tor med Örjan Kilhström är den tredje hästen från stall Persson – har inte vunnit över distansen men formen är stigande och han bör streckas här om man garderar upp. 6 Guli Rubin, 14 Sippson, 5 Björs Viking och 4 Bonaldo räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-5 V75 Champions Stolopp 2140 meter voltstart med 1 tillägg. 5 Wind of Victory med Björn Goop får tipsnicken. Gästar från Finland och formen är på topp. Då det saknas springspårshästar är det god spetschans och då kan det vara spets och slut. 12 Bear Victory var toppfin senast i första starten efter vila – första motbudet här. 1 Anna S.H. har fint läge och är under utveckling, ska ses med chans. 14 Fast Moving Cash har formen på topp och avslutar starkt. Örjan upp känns extra spännande och hon ska räknas. 11 Up North med Kim Eriksson har formen på topp och ska ses med chans. 6 Bella M.J., och 7 Livi Memory räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-6 V75 Champions 3140 meter voltstart med 1 tillägg. 3 Manofthematch med Jorma Kontio får tipset. Återkom efter ett års frånvaro senast och övertygade direkt vid seger – från spets kan han bli svårtuggad för övriga. 5 Je t´Aime Explosiv med Björn Goop har fin form och streckas tidigt. 8 Vincent As har mycket hög kapacitet och trivs över distansen. Missgynnad av skor och har galopperat en del på slutet – felfri är han med och slåss om segern. 7 Counterfeightr kan avsluta vasst om han får ett vilsamt lopp över den långa distansen. Örjan Kihlström upp känns extra spännande och han ska streckas. 11 Global Unlimited var inte som bäst senast men är formen åter ska han räknas tidigt. 4 Cyrius d´Ariane och 1 Kiss Me Tooma är två möjliga storskrällar på startvolten att se upp med. 12 Niky Flax och 14 Einstein Sisu räknas närmast därefter om man streckar vidare. 

V75-7 Omgången avslutas med V75 Champions 2140 meter voltstart med 1 tillägg. 2 Perfect Dynamite med Peter Ingves får tipset. Är snabb ut och tar han spets kan loppet vara över. Formen är på topp och för tre starter sedan galopperade han förmodligen bort en V75 seger. Är inte helt travsäker men felfri bör han ha mycket bra vinstchans här. 6 Havbergs Knight är också snabb ut och siktar på spets – kommer han dit blir han inte lätt att ta sig förbi – tidigt streck. 4 Adriago Trot har formen på topp, vanlig vagn denna gång från det snäva spåret är litet minus, men han ska ses med chans. 1 Survival Kit får Örjan upp bakom denna gång och kan han försvara innerspåret är det bra chans, blir han över från start blir det svårare men han ska räknas. 9 Cantona Mearas och 13 Ajlexes Cubano räknas närmast därefter om man streckar vidare. 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com