V75 Solvalla 9/2

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: JE TÁIME EXPLOSIV 25% (V75-6)

Ruth har verkligen fått bra fart på denna fina travare och man kommer till denna start med ett fint facit. I sin nya regi har man tagit fyra segrar av sex möjliga och näst senast vann man åkandes i en klass II final på Valla. Med det intrycket på näthinnan och att man nu får Björn i sulkyn ser vi som ytterligare plusfaktorer till att lämna ekipaget ensamma på kupongen. Nu åker dessutom jänkarvagnen på och man kommer troligtvis köra med norskt huvudlag, så kommer bara Björn ut från innerspåret i god tid så får nog de andra ekipagen slåss om andra platsen i detta race. Vi tror Björn löser uppgiften och utser de till omgångens bästa spik.

CHANSSPIKEN: 14 RITCHIE ÅS 17% (V75-3)

Intressant debut i sin nya regi. Hästen står sig bra i klassen och möter överkomligt motstånd. Formen är fin men läget är desto sämre men bara det inte blir några större problem på vägen tror vi Anders Eriksson löser uppgiften. Ritchie Ås är en tuffing som tål att göra jobb på egen hand om det skulle behövas. Spikar man inte kommer det krävas ett antal streck då det är väldigt öppet bakom. En eller många, vi spikar!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com