GS75 Romme söndag

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 3 TRUE VISION​ 42% (GS75-1)

Kommer från en rad fina insatser och verkar vara inne in en bra period för tillfället.

Senast släppte man ledningen då man var ute över opassande distans och kunde trots det knipa en fin tredje plats med sparade krafter över mållinjen. Nu är det korta häcken och med tanke på startsnabbheten denna kuse besitter så flyger man nog till spets och då lär inte Per släppa någon över bron. Vi tror på scenariot spets och slut i den inledande avdelningen och utser ekipaget till omgångens bästa spik.

CHANSSPIKEN: 6 FIVESEVENTY BOKO 7% (GS75-7)

Har nu ett lopp i kroppen efter längre vila och senaste racet tog man spets utan några större bekymmer men släppte ifrån sig den då man förmodligen ville ge hästen ett snällt första lopp. Intrycket var dock fint över mållinjen och nu vankas det ett betydligt mer offensivare upplägg då man eventuellt kommer köra med jänkarvagn och helstängt huvudlag. Skulle detta bli fallet så tror vi taktiken är spets och väl där så lär inte Hammarström släppa över taktpinnen till någon och då bör segerchanserna ses som goda. Distansgynnad, startsnabb och intressanta utrustningsändringar gör att vi utser ekipaget till omgångens chansspik.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com