Travtips till V86 Bergsåker/Solvalla Onsdag 13 Februari 2019 Start: 20.30

Dags för V86 Xpress. Omgången ser spännande ut med en bra blandning av favoriter och lite möjliga skrällar – inga självklara spikar gör att det återigen kan bli bra utdelning. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V86-1: Fyraåringslopp 2140 meter autostart. 5 Global Well Bred med Magnus A Djuse får tipsnicken. Var fin vid seger senast efter längre uppehåll och kastrering. Bör ha gått framåt med loppet och endast streckad till 13 % är han ett roligt drag i jakten på lite större pengar. Mr Clayton J.F. blir streckfavorit och är spetsfavorit, ska räknas tidigt, men formen är något diffus efter vila och skor på är ingen fördel, så en gardering kan vara på sin plats. 4 Bearbucket med Robert Bergh ska räknas från fint läge. 7 Tale of Jacks har kapacitet för vinst och ska räknas med chans här. 1 Aking Bakasyon och 2 Zooropa räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-2: Lärlings- & Ungdomslopp 2140 meter autostart. 10 Grainfield Aiden med Emilia Leo får tipset. Kommer från övertygande seger och löser det sig från bakspåret är vinstchansen god. 2 Cash T.J. har formen på topp – ska streckas tidigt. 8 Day of Love har kapacitet att seferstrida men är knepig och galopperar ofta – felfri kan han överraska här. 4 Prototype Hanover har visat kapacitet och ska ses med viss chans även här. 

V86-3: 2140 meter autostart. 4 Mellby Don Juan är spetsfavorit – tar han spets kan han bli svår att rå på för övriga även för storfavoriten i loppet. Är man ute efter lite större pengar är han ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet – endast streckad till 15 % är han spännande. 1 Zorro Swing blir klar streckfavorit och får tipset. Håller han spets är vinstchansen mycket god, men han kan fela ibland vid laddning så en gardering behöver inte vara fel. 5 Tempura har fin form och stämmer det kan vara starkast till slut här – streckas här. 9 Sugar Daddy har vilat men uppges träna bra och han kan slå till direkt – ska ses med chans. 

V86-4: Stolopp 1640 meter autostart. 5 Dream Lane med Carl Johan Jepson får tipsnicken. Laddas mot spets och kommer hon dit bör det vara bra chans att det håller hela vägen. 2 Drizzle C.C. gjorde comeback efter lång frånvaro senast. Såg fin ut och gick i mål med krafter kvar – stämmer det är hon ett roligt skrälldrag här. 4 Fame Boko har kanske högst kapacitet och ska streckas tidigt, distansen är dock förmodligen ingen fördel och formen är något diffus efter sjukdom och lite vila. 1 Ille Saint Louis gör det bra och lyckas hon hålla upp ledningen är chansen god – tidigt streck. 9 Beautiful Bacardi räknas närmast där bakom om man streckar vidare – löser det sig från bakspår har hon kapacitet att segerstrida. 

V86-5: 2140 meter voltstart med 1 tillägg. 2 Blue Angel V.S. får tipset och är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på lite större pengar. Hon är ute efter spets och kommer hon dit kan det hålla hela vägen – en roligt skrälldrag att se upp med här och endast streckad till 7 % är hon spännande och streckvärd. 7 Mellby Entre Har vilat och lopp kan saknas i kroppen. Tränaren aviserar ett defensivt upplägg med fokus på kommande V75 start, men han ska ändå räknas med chans. 3 Broximus Zet står bra till på start och han kan vara långt fram – ska räknas. 10 Sea Samedi, 9 Scarpetta, 15 Buzzer Beater och 13 O.M.Annie Marje räknas närmast där bakom om man streckar vidare i detta mycket öppna lopp – här ska man nog inte spara på strecken. 

V86-6: 2140 meter voltstart. 9 Bossy Alley får tipsnicken. Är inte favorit men bör ändå ha bäst vinstchans i loppet. Är under utveckling och höll mycket bra från dödens senast och kan vara starkast till slut här. 4 Tiger Journey är klar streckfavorit och ska räknas, men övertygade inte senast och kan vara en favorit i fara. 8 Dream Cash återkommer efter vila och har kapacitet att segerstrida trots avsaknad av lopp – tidigt streck här. 1 Moondance har visat viss kapacitet och kan inte räknas bort fint läge. 10 Frode Sisu räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-7: Kallblodslopp över 2140 meter voltstart med 2 tillägg. 5 Smedsbo Faksen blir favorit och får tipsnicken. Såg mycket fin ut vid vinst senast och formen är på topp. 14 Tand Kraft återkommer efter vila så formen är diffus, men har kapacitet att segerstrida direkt. 4 Sjö Vinn är en rolig storskräll att se upp med – gjorde debut i ny regi senast som nybliven valack. Såg fin ut med sen lucka och till 1 % är han ett roligt drag här om man jagar miljonerna. 10 Börs Frej är jämn och säker och ska ses med chans. 13 Järvsö Pegasus är en annan rolig jätteskräll att se upp med – har haft svårt att bära de pengar han drog på sig snabbt, men såg riktigt fin ut senast med lite krafter kvar – kan slå till här och streckad till endast 1 % är han ett roligt drag. 

V86-8: 2140 meter autostart. 2 Deux En Un med Jorma Kontio är snabb vid laddning bakom bilen och kan spetsa –ska räknas tidigt här. 2 Kent´s Laddie har nu lopp i kroppen efter vila och han ska ses med chans från fint läge. 5 Green Keeper U.S. är också startsnabb och blir det spets kan det hålla hela vägen – tidigt streck. 14 Bombibitt S.I.R. har formen på topp och kommer med två raka segrar i enklare sällskap – kan räcka även här och ska räknas med chans. 12 Mr Matjes står illa till, men har kapacitet att överraska om det stämmer med positionerna – en skräll att se upp med. 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com