V86 Bergsåker/Solvalla 13/2

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 1 ZORRO SWING 61% (V86-3)

Bästa spiken är storfavorit i loppet och med rätta. Den här hästen är van mycket tufft motstånd, bla från V75, dessutom som vi läser loppet borde den kunna hålla spets med hjälp av sitt innerspår och blir då mycket svår att plocka ner i tät, men han kan även vinna från andra positioner. Formen är fortsatt bra och vi tror på bra segerchans och ledningen runtom.

CHANSSPIKEN: 4 BOMBIBITT S.I.R. 25% (V86-8)

Chansspiken är knapp favorit i avslutningen, som är lite lurig. Men man kommer med 2 segrar i ryggen, och har visat mycket fin form, och inlett året på bästa vis, då man vunnit tämligen ohotat. Nu hoppar glödheta Carl Johan Jeppson upp i vagnen. Får man bara ett bra utgångsläge från start kommer man med en rykande avslutning kan vi lova!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com