Travtips till V75 Axevalla Lördag 16 Februari 2019 Start: 16.20

Omgången ser spännande ut och håller hög klass med några större favoriter och en del roliga skrälldrag. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!  

V75-1 Klass 2 2640 meter voltstart. 11 Tyfon Brodde med Christoffer Eriksson är en rolig jätteskräll som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större utdelning. Endast streckat till 1 % är han minst streckad i fältet och vinstchansen är högre än så det är fint spelvärde på honom. Formen är fin och han är fortfarande under utveckling och med ett lopp i draget tar han nog ner många i spurten – kan vara en jättebedövare som ger korsdrag i kuponghögen direkt – kul drag. 2 Carlos Ken med Peter Untersteiner har fin form och körs nog offensivt och kan få överta ledningen – räknas tidigt. 6 Whipped Eggs med Robert Bergh kan vara med direkt där framme från springspår – tränar bättre än någonsin enligt stallet och han ska ses med chans här. 4 Wilmer Gel med Johan Untersteiner är loppets streckfavorit men han galopperar ofta, felfri ska han ses med chans. 10 Evan Williams Sisu har vilat ett tag så formen är diffus – kan avsluta vasst och ska ändå räknas tidigt. 9 Ridgehead Mateo och 8 Knifetown Lover räknas närmast där bakom om man streckar vidare i detta öppna lopp – här ska man nog inte spara på strecken. 

V75-2 Stolopp 2140 meter voltstart med 1 tillägg. 15 Amphibian Madness får tipsnicken. Tommy Karlstedt har toppform på stallet och trots svårt läge kan hon vara starkast till slut här. 9 Jejje Palema med Björn Goop upp denna gång ser ut att bli streckfavorit och hon ska ses med bra chans.8 Darshana är jämn och säker – har inte vunnit än men det kan vara dags nu – roligt skrälldrag i detta öppna lopp. 1 I Adore You är under utveckling och försöker hålla upp spets här – ska räknas tidigt. 12 Global Rhapsody, 2 Hera di Quattro, 13 I´m Sailing och 11 Sahara Sun räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-3 Gulddivisionen 2640 meter autostart. 11 Platon Face får tipset och är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Ganska lite streckad då det finns två andra stora streckfavoriter är han spännande. Galopperade senast i Frankrike men rapporteras träna fint. Är urstark och är han i form kan han krossa detta gäng även från dödens. 5 Elliot Coger är ett kul skrälldrag –spurtade ursinnigt senast och trivs över distansen – till 5 % är han spännande här. 3 On Track Piraten var inte som bäst senast och har vilat ett tag – här är han spetsfavorit och ska räknas tidigt. 10 Nimbus C.D. går bättre och bättre för stall Bergh, distansen är dock förmodligen inget plus men han ska ses med chans här ändå på visad form. 2 Phantasm Soa är ett kul drag om man söker en jätteskräll streckad till 1 %. 

V75-4 2140 meter voltstart med 2 tillägg. 6 Tony Afrika med Adrian Kolgjini får tipsnicken. Spetschans finns från springspår och då kan det hålla hela vägen. Formen är fin och han kan nog gå en låg 15 tid på distansen och då är det inte lätt att plocka in tillägg. 14 Island Life gör debut för Robert Bergh. Formen är diffus men kapacitet för vinst finns – streckas tidigt. 9 Rossi Palema är loppets streckfavorit – formen är på topp och han ska streckas tidigt. 7 Harrington får Björn Goop i sulkyn vilket är spännande. Var inte som bäst senast men är formen åter där så är han med på målfotot. 5 Cannon Flame galopperade senast men reparerade bra – felfri är han ett roligt skrälldrag att se upp med. 3 Hjalle Palema är ute efter spets och kommer han dit kan det hålla hela vägen – ska streckas här. 

V75-5 Silverdivisionen 2140 meter autostart. 1 Always On Time med Björn Goop får tipsnicken. Gästar från Norge och formen är på topp. Goop upp känns spännande och körspö är ett plus. Kanske bäst på kort men har gjort fina prestationer även på medeldistans. Det är god spetschans då han är mycket startsnabb och blir det ingen tokpress kan det hålla hela vägen. 4 Västerbo Exact är snabb ut och kommer han till spets är det bra chans – första motbudet här. 9 Frankie Brodde har en vass spurt och blir det tempo på loppet kan han vara starkast till slut – räknas här. 3 Stepping Spaceboy har fint läge då han också är startsnabb – ska räknas med chans. 5 Rafiki Fri och 10 Zelov räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V75-6 Bronsdivisionen 3140 meter autostart. 9 Farouk B.R. med Mattias Djuse är en rolig skräll som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större utdelning. Endast streckat till 7 % är han spännande. Återkom efter frånvaro senast och var inte toppad. Förmodligen är formen framflyttad och han trivs på den långa distansen. Tål en del jobb på vägen och här är han helt klart spelvärd till låg streckprocent. 1 Illuminati med Joakim Lövgren är jättefavorit och ska ses med bra chans. Han kan dock inte hålla upp ledningen och riskerar en del vingel så en gardering behöver inte vara fel. 7 Pacific Face är stark och trivs på distansen – tidigt streck här. 10 The Real Star är ny i klassen men har formen på topp och är stark – kan inte räknas bort här och ska ses med chans. 2 Tyson Bi är en rolig jätteskräll att se upp med – streckad till under 1 % är han ett kul drag. Ny i klassen och ska köras på väntan, men har en vass spurt som kan bli en överraskning för många här – kul och spännande drag om man streckar på med några hästar här. 8 Fairplay Pellini och 3 Scarlets Mirakel räknas närmast därefter om man streckar vidare. 

V75-7 Omgången avslutas med Klass 1 2140 meter autostart. 9 Vlad del Ronco med Björn Goop får tipset. Har varit riktigt bra i sina starter för Edvin Ceka. Goop upp nu är ett stort plus och det är aviserat spännande ändringar med jänkarvagn och norskt huvudlag. Två strykningar gynnar också bakspårshästarna och här ska vinstchansen vara mycket bra. 1 Night Brodde är snabb ut och siktar på spets – kommer han dit blir han inte lätt att ta sig förbi – tidigt streck. 12 Infinitus har formen på topp, han ska ses med chans trots bakspår. 2 Chapuy har formen på topp och är ute efter spets – räknas här. 10 Kaiser Håleryd och 3 Dontbreakthebankås räknas närmast därefter om man streckar vidare. 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com