V75 Axevalla 16/2

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 1 ILLUMINATI 67% (V75-6)

Bästa hästen i fältet, bästa tänkbara distansen men spåret är en mardröm. Vi förlitar oss på att Lövgren hittar ut då den dryga distansen lätt kan dra isär fältet något. Lyckas man hitta ut så bör det vara spel mot ett mål denna gång då man efter senaste ”förlusten” har gett honom en behandling så att han kommer vara på topp igen inför denna start. Vi tror inte han förlorar två gånger i rad, BANK!

CHANSSPIKEN: 3 STEPPING SPACEBOY 19% (V75-5)

Han har allt upplagt för att spetsa i starten och sedan köra så länge lampan lyser. Hästen har fint facit från just ledningen vilket blir loppavgörande. Senast var insatsen bra och formen är uppåtgående. Känns på förhand som ett tvåhästarslopp mellan vår chansspik och 4 VÄSTERBO EXACT. Det låter optimistiskt från stallet då träningsrapporterna går i dur och spelvärdet tilltalar. Vi sticker ut hakan och spikar på löpningsförloppet!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com