GS75 Eskilstuna söndag

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 5 ANDOVER B.C 19% (GS75-5)

Duger långt på sin kapacitet i det här sällskapet. Visade god form i den senaste starten då han satt fast med sparade krafter och hade stridit om segern vid lucka. Förutsättningarna den här gången är tilltalande, hästen är snabb ut och lyckas man ta sig till ledningen blir ekipaget mycket svårslagna. Värsta konkurrenten Staro Mayday har fått ett sämre läge och har varit ifrån ett tag efter sin debut. På pappret ser det väldigt bra ut för vår idé och utser honom till omgångens bästa spik.

CHANSSPIKEN: 5 SISSY FACE 10% (GS75-6)

Har nu fått några lopp i kroppen efter vila och börjar närma sig toppformen. Kommer från en seger och det låter som ett offensivt upplägg från stallet. Moon Zappa blir stor favorit men stöter på lite tuffare konkurrenter den här gången och blir lite väl stor favorit. Vi tycker det finns ett värde att gå emot den stora favoriten och utser Sissy Face till omgångens chansspik.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com