V86 Jägersro/Solvalla 20/2

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 5 QUEEN OF SAND 18% (V86-1)

Vi tror oss ha hittat en vinnare redan i den första avdelningen. Senast på Solvalla blev man visserligen bara fyra men med tanke på hur innerspåret var den dagen, så var insatsen fin. Nu tror vi att man tidigt sitter i ledning och från stallet menar man att där är det en toppchans. Favoriten 7 Gina Schermer är en häst vi har stor respekt för men den där riktiga toppformen finns inte där enligt tränaren. Vi är säkra på vår sak. Stefan Söderkvist leder detta stolopp över sprinterdistans runt om.

CHANSSPIKEN: 3 CALL ME BRODDA 7% (V86-3)

Vi tycker att det ser intressant ut för Call Me Brodda. Man siktar mot ledningen och det låter som man tänker köra där. Senast på Kalmar galopperade hästen utvändigt ledaren i början på upploppet med segerchans. Vi tror att Stefan Söderkvist kan leda även detta stolopp runt om och det är inte omöjligt att vi spikar. Tränare Thomas Madsen är uppåt och tror att hon är mogen för en seger den här gången.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com