Travtips till V86 Jägersro/Solvalla Onsdag 20 Februari 2019 Start: 20.30

Dags för V86 Xpress igen. Omgången ser intressant ut dock är det lite få hästar i flera av loppen samt en del strykningar som tunnar ut startlistorna ytterligare. Ingen jackpot denna gång men det behövs ju som bekant ändå bara att några av de mer betrodda favoriterna faller samt en eller ett par rejäla skrällar för att utdelningen på spelformen V86 ska skjuta i höjden. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V86-1: Stolopp 1640 meter autostart. 7 Gina Schermer får tipsnicken. Gästar från Nederländerna men har presterat på topp vid tidigare Sverigebesök och har gått 10-tider på distansen. Formen är inte helt på topp med bara ett lopp i kroppen efter lång vila enligt tränaren och skor ett litet minus, så en gardering behöver inte vara fel. 5 Queen of Sand var inte som bäst senast men är formen åter där räknas hon tidigt – är ute efter spets och kommer hon dit kan det hålla hela vägen. 9 Darling Harbour aviseras det spännande ändringar på och hon ska streckas tidigt. 2 Absolut Gehör är startsnabb och ute efter spets och hon kan vara en möjlig skräll här. Formen är dock diffus efter vila. 1 Bella Mont och 3 Kendra Silvio räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-2: 2140 meter autostart. 3 Dardanos får tipset. Är mycket startsnabb och kommer han till spets kan det hålla hela vägen. 8 Tobias del Roncogör debut i Stig H Johanssons regi. Stallet ligger lite lågt iom avsaknaden av lopp men kapacitet att segerstrida finns och han bör streckas tidigt.5 Nicegift C.C. har en vass avslutning om hon får smyga med, kan vara en skräll att se upp med här. 7 Mellby Caddy kommer från montélopp och kan tända till bakom sulky igen – ska streckas. 

V86-3: Stolopp 2140 meter autostart. 1 Arendelle får tipsnicken. Gästar från Tyskland och är startsnabb – håller hon spets kan det hålla hela vägen. 5 Cheerful Rivner blir klar streckfavorit. Kommer från vila så formen är diffus men hon räknas tidigt här ändå. 2 Beautiful Kiss har fin form och stämmer det kan hon vara starkast till slut här – streckas. 3 Call Me Brodda har fin form och är snabb ut – ska ses med chans. 

V86-4: Lärlings- & Undomslopp 2140 meter autostart. 6 B.B.S.Hudson är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Är lite knepig och galopperar en del men felfri finns det massor med fart i honom. Lyckas Jenny A Björk lotsa iväg honom felfri från start kan det bli ett offensivt upplägg och då kan det hålla hela vägen – endast streckad till 8 % är han klart spelvärd. 3 A´nana de Bohem har formen på topp och vann senast trots galopp – räknas tidigt här. 7 Star´s Fighter är snabb ut och kommer han till spets kan det hålla hela vägen – räknas här. 11 Titan Journey var inte som bäst senast men har kapacitet att segerstrida – tidigt streck. 8 Thunderinmyheart är ett annat roligt skrälldrag. Galopperade med krafter kvar senast och kan vara en skräll att se upp med här. 

V86-5: 2140 meter autostart. 7 Baxo Epice får tipset och är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på lite större pengar. Formen är uppåt efter ett lopp i kroppen och han är ett roligt skrälldrag att se upp med här och endast streckad till 6 % är han spännande och streckvärd. 4 Powderfinger med Peter Untersteiner blir klar streckfavorit och ska ses med bra chans. Har nu lopp i kroppen och är mycket startsnabb – kommer han till spets kan det hålla hela vägen. 8 Kees Bokma gästar från Tyskland och har fin form och han kan vara långt fram – ska räknas. 5 Skyfall gästar också från Tyskland och har fin kapacitet – ska räknas. 3 Ferry Boko, 1 Alonso Caesar, 12 Alpha Peak, 2 Harley As och 10 Raket Brodde räknas närmast där bakom om man streckar vidare i detta mycket öppna lopp – här ska man nog inte spara på strecken. 

V86-6: 2640 meter voltstart. 9 Magic Cash är favorit och får tipsnicken. Har högst kapacitet i fältet men har ofta galopperat bort sig. Andra starten som valack nu och stallet tror på att han sköter sig denna gång – uppges träna bra och felfri ska vinstchansen vara mycket god här. 10 Angel Raziel gä’star från Finland – har fin kapacitet och räknas tidigt. 3 Samaras K.M.E. såg fin ut som fastlåst senast efter galopp – tidigt streck här. 8 Gadget de L´iton gör andra starten i ny regi – stark häst som kan överraska här – endast streckad till 4 % är han spännande. 1 Winner Bac, 4 Ornstein och 6 Aperfectmate räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-7: Februaripokalen 2640 meter autostart. 1 Ferrari River blir klar favorit och får tipsnicken. Vann senast trots galopp och formen är fin. Gynnas förmodligen inte av den långa distansen och felar ibland så en gardering behöver inte vara fel. 5 Juan formen är bra och han har kapacitet att segerstrida och streckas tidigt. 6 Just Wait and See är en skräll att se upp med – formen är fin och han trivs över distansen – körs förmodligen defensivt men har en stark långspurt och han kan vara först över mållinjen – streckas tidigt. 8 Prosperous har galopperat på slutet men tränar fint enligt stallet – felfri kan han överraska här och han ska räknas. 2 Partizan Face och 3 Kung Edward räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

V86-8: Försök Mälardalscupen 1640 meter autostart. 12 Zourane Kronos med Jorma Kontio blir stor favorit. Har visat fin kapacitet och är obesegrad efter 4 starter. Formen är dock diffus efter uppehåll och läget är svårt så en gardering behöver inte vara fel. 6 Moa Margunn är loppets roliga skrälldrag endast streckad till 3 %. Kaj Widell upp är ett plus och hon är startsnabb och kommer hon till spets kan det hålla hela vägen – hon gick 1.11.4 på distansen i september och fart för vinst finns – kommer dock direkt från uppehåll och kan sakna lite tempo i kroppen. Stallet meddelar att hon tränar fint och är formen där direkt är hon ett roligt drag om man garderar storfavoriten. 5 Vellum Paper har formen på topp – kan räcka även här och ska räknas med chans. 4 Simb Ratita är också startsnabb och blir det spets kan det hålla hela vägen – tidigt streck. 3 Topspin har bra kapacitet men har inte fått till det på sistone – stämmer det kan hon vinna detta och ska räknas med chans. 9 Bizzi Blizz och 2 Blue Line D.K. räknas närmast där bakom om man streckar vidare. 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com