V75 Bergsåker 23/2

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 3 PERFECT DYNAMITE 67% (V75-7)

Det låter otroligt bra på 3 Perfect Dynamite. Tina och Ante är otroligt optimistiska och insatsen senast var mycket fin. Allt talar för att man i ett tidigt skede får överta ledningen och därifrån måste det vara en riktig toppchans. När Travimperiet talade med stallet tidigare i veckan, så nästan lovade man seger och vi tror inte det finns någon anledning att tvivla på det. Hästen har uppenbarligen full form och vi spikar trots att det alltid är kul att fälla favoriter i avslutningen. 

CHANSSPIKEN: 5 VÄSTERBO GROSBOIS 9% (V75-6)

Rauno Pöllänen verkar vara bestämd om att köra i ledningen. Det är mycket snack om 7 Global Trust som man är uppåt på från stall Nurmos, men vi är inne på att Västerbo Grosbois öppnar fint i volten och tar sig till ledning. Man menar att hästen nu har full form och det säger en del när man vunnit på V75 med bara 80% form. Vi försöker hitta värdet i loppet och det är en felfri Västerbo. 

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com