V86 Åby/Solvalla 27/2

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 2 HIGHSPIRIT 68% (V86-2)

Här vill vi lyfta fram Flemming Jensens fina 11 åring som startar från ett betydligt bättre utgångsläge än senast där det hela slutade med galopp. Den starten glömmer vi och från bricka 2 talar mycket för att ekipaget leder detta från start till mål. I ledningen har man ett fantastiskt facit och majoriteten av karriärens segrar är tagna från just den positionen. Vi har på förhand svårt att se någon plocka ner ekipaget utvändigt och bedömer segerchanserna som väldigt goda i detta lopp med tanke på förutsättningarna och utser därmed ekipaget till omgångens bästa spik.

CHANSSPIKEN: 8 VIEN ICI 14% (V86-8)

Kommer från en väldigt övertygande seger senast på Solvalla där man tidigt avancerade fram utvändigt ledaren för att sedan bara kliva ifrån de övriga över upploppet på ett väldigt mersmakande sätt. Vi tror att Rickard satsar på liknande upplägg som sist och man räds nog inte att kliva fram i dödens igen om tempot blir lågt. Oavsett taktiskt upplägg så finns både form och kapacitet för att lägga dessa motståndare på rygg och vi tror på förhand att ekipaget har goda chanser att få besöka vinnarcirkeln i den avslutande avdelningen, chansspikas till en fin procent!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com