Travtips till V75 Halmstad Lördag 2 Mars 2019 Start: 16.20

Många fina lopp i omgången och nu när våren stundar börjar många av de lite bättre hästarna som haft vintervila att dyka upp i startlistorna – detta syns inte minst i den avslutande V75 avdelningen i Silverdivisionen som håller mycket hög klass och nu är det återigen tillåtet med barfotakörning. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 7, 1, 6, 3, 5, 2, 4, 8 

Favoriten: 7 Darling Mearas gör sin sista start i Sverige. Barfota runt om är aviserat och det är möjligt att hon kan köra sig till spets efter en bit, speciellt om 3 Unrestricted kan lugga 1 Shadow Gar på täten när bilen släpper och då ska vinstchansen vara mycket god. Hon kan även vinna från andra positioner och ska ses med bäst chans och rankas etta i detta fina stolopp. 

V75-2: Ranking: 6, 4, 5, 1, 7, 12, 11, 2, 8, 9, 3, 10 

Favoriten: 6 Burning Man med Christoffer Ericsson är mycket startsnabb och klar spetsfavorit från sitt springspår och då ska det vara bra chans att leda detta lopp från start till mål. 

V75-3: Ranking: 15, 6, 13, 10, 7, 5, 14, 4, 2, 8, 9, 11, 1, 3, 12 

Favoriten: 4 Dante Boko var inte som bäst senast men denna gång är förutsättningarna de bästa med bra spår över sprinterdistans. Kommer han till spets kan det hålla hela vägen, men då formen är osäker och det finns flera andra startsnabba hästar behöver en gardering inte vara fel.Draget: 1 Kadett C.D. har fin form och från ett bra läge finns det chans på spets alternativt rygg ledaren och endast streckad till 4 % är han ett spännande skrälldrag. 

V75-4: Ranking: 4, 5, 3, 1, 2, 6, 8, 7 

Draget: 15 Ryssebo la Reine blir inte så hårt streckad. Står illa till och får många att runda men tål att gå en repa i spåren. Körs denna gång av lärling och återkommer efter vila så det kan fattas lite tempo, men kapaciteten är skyhög och till låg streckprocent är hon ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. 

V75-5: Ranking: 5, 11, 4, 2, 1, 10, 3, 12, 7, 8, 9, 6 

Favoriten: 5 Vlad del Ronco har skyhög kapacitet och formen på topp. Imponerade stort vid V75 vinst senast och denna gång sitter Erik Adielsson upp bakom. Barfota är aviserat om banan tillåter och det bör vara en toppchans. 

V75-6: Ranking: 2, 12, 1, 4, 5, 7, 11, 3, 10 , 9, 6, 8 

Favoriten: 2 Adiago Trot är ute efter spets och kommer han dit ska det vara bra chans annars är han sårbar och en gardering behöver inte vara fel. 12 Viking Preacher och 1 Secret Mission utmanar främst. 

V75-7: Ranking: 12, 6, 4, 10, 3, 9, 7, 1, 5, 2, 11, 8 

Draget: 12 Elliot Coger har mycket fin form och har gått i Gulddivisionen i sina två senaste starter och får tipsnicken här trots svårt läge. Endast streckad till 6 % är han ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på lite större pengar. Det ser ut att kunna bli hård körning om spets och bra tempo och då kan han vara vassast till slut. Vidöppet där bakom i detta mycket fina försök i Silverdivisionen och här ska man nog inte spara på strecken – strecka på! 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com