V75 Halmstad 2/3

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 7 DARLING MEARAS 33% (V75-1)

2016 års OAKS vinnare gör nu sin sista start hos Stefan Persson och förmodligen även på svensk mark då det nu är bestämt att hon ska göra resan över Atlanten och gå i träning hos Åke Svanstedt. Denna uppgift blir med andra ord extra spännande. Raden ser inte jätterolig ut vid första anblick men hon har gått bra vid varje start i hårda gäng mot hästar som bland annat Double Exposure. Sådant motstånd slipper hon nu och då det aviseras skoryck runt om så tycker vi det låter spännande. Med den balansen har hon gått fem gånger varav tre har resulterat i seger, en andraplats och en galopp. Vi tror att med rådande förutsättningar, med maxad balans och ett relativt litet fält vilket gör att spåret ej blir så dåligt, så tror vi att Darling Mearas och Stefan Persson får avsluta deras resa ihop på bästa sätt.

CHANSSPIKEN: 13 DARLING HARBOUR 19% (V75-4)

Har gjort det bra och visat fin form på slutet utan att få sätta nosen först. Duger i klassen och utgångsläget behöver inte vara fel då hon har en vass avslutning att tillgå. Jörgen Sjunnesson känner hästen sen tidigare och kan han hitta ner i ett bra slagläge, så ska det vara en bra chans utan strul. Hästen har gått med järnskor tidigare och nu lättar man i balansen ordentligt. Det blir barfota runt om för första gången. Skulle det falla väl ut som vi tror, får övriga se upp när Darling Harbour kommer flygandes på upploppet. Möter några tuffa konkurrenter men vi tar ställning här och spikar.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com