V75 Eskilstuna söndag

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 5 MAPLE HILL´S ETOÓ 21% (V75-5)

Vi tycker det ser upplagt ut för Kevin Oscarsson att vinna den femte avdelningen. Hästen är riktigt kvick den första biten när man vill ladda och vi vet att nu är det ett offensivt upplägg som gäller. Ifrån ledningen över den korta distansen måste man bli oerhört svårslagna. Just nu är man inte favorit och det tycker vi är väldigt spännande. Vi har respekt för 10 M.T.Master Don, men vi tror det blir för långt fram.

CHANSSPIKEN: 2 REMARKABLE FEET 15% (V75-3)

Vår chansspik har viserligen inte startat på ett tag men vi har fått rapporter om att hästen ska vara väl förberedd. Stall Westholm har ett otroligt fint flyt just nu med sina hästar och vi tror detta är en bra spik i ett öppet lopp. Man har ett perfekt läge och kommer att köra sig till ledningen och därifrån tror vi man blir svårslagna.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com