V86 Jägersro/Solvalla 6/3

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 5 JAGUAR TOOMA 36% (V86-4)

Vi tycker hästen imponerade stort i debuten för Björn Röcklinger då man vann med galopp. Nu är det visserligen tuffare hästar men med loppet i kroppen så tror vi detta är en bra vinstchans om han sköter sig. Hästen är riktigt kvick ut och Björn har siktet inställt på ledningen och därifrån säger han själv att det är en bra chans. Travimperiet utnämner alltså detta till omgångens spik.

CHANSSPIKEN: 3 A LETH LIFE 19% (V86-3)

Här bygger vår idé på att Henriette Larsen kommer till ledningen i detta lärlingslopp över mededistans. Ifrån stallet så meddelar man att hästen kan öppna enormt kvickt och man låter optimistiska. Dessutom annonseras det barfota runt om vilket förstås är intressant. Vi tror att det är spets och slut.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com