Travtips till V86 Jägersro/Solvalla Onsdag 6 Mars 2019 Start: 20.30

Omgången ser spännande ut trots flera lite större favoriter. Det behövs ju som bekant bara att någon av de mer betrodda favoriterna faller samt en eller ett par rejäla skrällar för att utdelningen på spelformen V86 ska skjuta i höjden. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V86-1: Ranking: 10, 2, 1, 7, 4, 5, 8, 6, 9, 3 

Draget: 10 Ferry Boko har en vass avslutning och har fin form. Blir det tempo på loppet kan han fälla samtliga och endast streckad till 9 % är han ett spännande drag att inleda med i jakten på lite större pengar. 

V86-2: Ranking: 7, 1, 5, 6, 2, 4, 8, 3 

Favoriten: 7 Richie Ås får tipsnicken. Har fin form och tog en övertygande seger senast. Har utvecklats i ny regi hos Erik Adielsson och eftersom han är startsnabb och det endast står en häst med 40 meters tillägg på startvolten bör han snabbt vara framme och ställa frågan om spets – släpps han dit är det toppchans om inte så öppnar det upp loppet – är man ute efter de stora pengarna kan det vara läge att gardera – motbuden är i första hand hästarna nr 1, 5 och 6. 

V86-3: Ranking: 1, 8, 5, 3, 6, 11, 2, 4, 12, 9, 10 

Favoriten: 1 Taiga Woodland gjorde comeback efter lång frånvaro senast och såg lysande ut när han sprintade till spets och lämnade övriga långt bakom sig på upploppet. Bör kunna hålla spets här, ny kusk nu från senast och det är ingen förstärkning samt att hästen haft fräschör problem tidigare. Är han i samma författning som senast och håller spets ska det vara en toppchans. 

V86-4: Ranking: 6, 11, 5, 9, 1, 13, 10, 4, 2, 7, 3, 8 12, 15 

Favoriten: 5 Jaguar Tooma gjorde debut i ny regi senast och vann i ett enklare sällskap trots galopp. Ska ses med chans här men bör nog garderas. Draget: 6 B.B.S. Hudson öppnade snabbt bakom bilen senast och kan spetsa här – hästen är stark och bör klara distansen – kommer han till ledningen kan det hålla hela vägen. 

V86-5: Ranking: 11, 13, 3, 1, 9, 6, 8, 7, 12, 2, 5, 4, 10, 14 

Draget: 11 Everton ser inte ut att bli streckfavorit men får tipsnicken. Såg lysande ut vid seger senast och verkar ha hittat toppformen hos stall Untersteiner. Om banan tillåter blir det barfota denna gång vilket är ett plus – då ska han ha bra chans att plocka ner favoriten Sevilla över upploppet. 

V86-6: Ranking: 10, 15, 12, 4, 8, 11, 2, 9, 1, 6, 5, 7, 13, 3, 14 

Favoriten: 10 O.P.Q.C. får tipsnicken. Såg lysande ut i värmningen senast och spurtade sylvasst efter sen lucka. Får han en fin resa här blir han svår för övriga att stå emot på upploppet. Första motbudet är nr 15 Mr Perfection som har fin form och också bör streckas. 

V86-7: Ranking: 2, 4, 10, 6, 3, 1, 5, 8, 7 

Favoriten: 2 Frankie Brodde gick bra senast efter galopp och är en berättigad favorit. Eftersom han är jättefavorit och streckad till ca 70 % kan det vara läge att försöka fälla honom om man är ute efter de stora pengarna. Draget: 4 Xlnt Chili Tripel är mycket startsnabb och här finns det spetschans och kommer han dit kan det vara spets och slut. Kusken låter inne på att testa i spets och med några lopp i kroppen bör formen vara förbättrad – ett roligt skrälldrag streckad endast till 3 % är han värd att se upp med. 

V86-8: Ranking: 2, 6, 9, 1, 7, 3, 4, 12, 5, 8, 10, 11 

Favoriten: 6 Deep Pocket blir klar streckfavorit och ska ses med chans men det känns som om det är läge att försöka fälla storfavoriten i jakten på lite större pengar. Kommer tillbaks efter vila och kan vara lite ringrostig samt att det ska köras med skor vilket är ett minus. Draget: 2 Anddontsayitsover får tipsnicken istället. Endast streckad till 3 % är han bortglömd och ett spännande drag att se upp med i det avslutande loppet. Han är mycket startsnabb och är spetsfavorit. Presterar ojämnt men är han i form kan det hålla hela vägen – kul drag! Öppet där bakom om man streckar vidare och garderar storfavoriten – hästarna nr 9, 1, 7, 3 räknas främst där bakom. 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com