Travtips till V75 Färjestad Lördag 9 Mars

En spännande omgång med en stor favorit i Gulddivisionen i form av hedershästen On Track Piraten och i övrigt många jämna och spelvänliga lopp. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 2, 8, 9, 3, 1, 11, 5, 4, 7, 12, 6 

Favoriten: 2 Perfect Dynamite får tipset. Gjorde ett helt godkänt lopp som tvåa senast utan att vara lika bländande som vid segern näst senast. Formen är fin och här finns det god chans till spets och därifrån ska segerchansen vara mycket bra. Draget: 8 Sir Henry P.Hill satt fast senast vid comeback efter vila och trivs på distansen. Lurigt läge från svårt spår men löser det sig kan han överraska här till låg streckprocent. 

V75-2: Ranking: 5, 10, 13, 8, 11, 6, 1, 15, 9, 7, 3, 12, 14, 2, 4 

Favoriten: 13 Southwind Feji har högst kapacitet i gänget men har inte presterat på topp i sina senaste starter – svårt läge med många att runda gör att en gardering kan vara på sin plats. Draget: 5 Lutecia får tipsnicken istället. Hon är under utveckling och här ska spetschansen vara god och då kan det hålla hela vägen.

V75-3: Ranking: 9, 5, 2, 10, 7, 6, 8, 4, 3, 1 

Favoriten: 5 On Track Piraten blir mycket stor streckfavorit, men det kan vara en favorit i fara och en gardering behöver inte vara fel – släpps han till spets är det dock toppchans. 2 Target Kronos är mycket startsnabb och tar förmodligen spets initialt – Lutfi Kolgjini är en friskus och det är inte alls säkert att han släpper om favoriten försöker utmana om tätpositionen och då öppnas loppet upp. Draget: 9 Platon Face får tipsnicken istället. Stall Kolgjinis andra häst i loppet uppges träna mycket bra och dagsformen verkar vara fin. Dubbla galopper senast men trivdes inte på banan då – felfri ska han ses med bra chans att plocka ner storfavoriten då han är stark och tål ett offensivt upplägg. Med den stora skillnaden i streckprocent är han ett spännande drag som A-häst/Utgångshäst i jakten på lite större pengar. 

V75-4: Ranking: 1, 3, 13, 6, 11, 15, 9, 10, 12, 7, 5, 4, 2, 14, 8 

Draget: 1 Fanny Tabac öppet kallblodslopp där man nog inte ska spara på strecken. Tipsnicken som A-häst/Utgångshäst går till Fanny Tabac som står bra till och har bra spetschans eller alternativt rygg på favoriten 3 Rus Can – därifrån ska hon ses med chans. Formen är fin trots att det blev galopp senast och stallet är uppåt om chansen. 

V75-5: Ranking: 1, 2, 10, 12, 5, 7, 6, 11, 8, 9, 3, 4 

Favoriter: 5 Tony Afrika och 1 Magic Cash ett mycket öppet lopp och här ska man nog inte spara på strecken – tipsnicken till nr 1 Magic Cash. Har mycket hög kapacitet men har galopperat en hel del. Löser det sig ska han ses med bra chans – är inte så snabb ut så det finns viss risk att han blir instängd så en gardering behöver inte vara fel. Draget: 2 Dooley´s U.N.G. är ganska snabb ut och kommer han till spets kan det hålla hela vägen. Har inte startat på ett tag men han har tränat bra och vässats med ett lite snabbare jobb i veckan. Är stark och bör klara den långa distansen – till låg streckprocent är han ett roligt drag i detta öppna lopp att se upp med. 

V75-6: Ranking: 1, 8, 9, 7 2, 5, 10, 6, 4, 3 

Favoriterna: 9 Hawk Cliff och 8 Weekend Fun har bägge svåra lägen – löser det sig ska de ses med bra chans. Draget: 1 Rushmore Face är startsnabb och har bra chans att hålla spets. Formen är fin och till lite lägre streckprocent är han ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst i jakten på lite större pengar. 

V75-7: Ranking: 1, 3, 10, 2, 6, 9, 8, 12, 5, 4, 7, 11 

Favoriten: 1 Marvelous har mycket fin form och får tipsnicken. Formen är fin och han är startsnabb – lyckas han hålla upp spets är vinstchansen mycket god – lyckas han inte hålla spets öppnar det upp loppet. Draget: 3 Expensive Rivner har formen på topp och kommer med två raka segrar i lite enklare gäng. Han är också startsnabb och kommer han till spets är det en skräll till låg streckprocent att se upp med – då kan det vara spets och slut. 

Travtips till V86 Jägersro/Solvalla Onsdag 6 Mars 2019 Start: 20.30

Omgången ser spännande ut trots flera lite större favoriter. Det behövs ju som bekant bara att någon av de mer betrodda favoriterna faller samt en eller ett par rejäla skrällar för att utdelningen på spelformen V86 ska skjuta i höjden. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com