V75 Färjestad 9/3

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 1 MARVELOUS 40% (V75-7)

Omgångens bästa spik hittar vi i omgångens sista avdelning och i Nurmos-tränade MARVELOUS. Visade senast i Halmstad att han är ruskigt startsnabb och även om vi befinner oss på Färjestad så tror vi han håller upp innerspåret och därifrån blir man svårslagna. Intressant kuskändring nu när Örjan återigen hoppar upp i sulkyn, ekipaget har testats en gång förut och då slutade det med en andraplacering. Då man fortfarande är streckade på 40% i skrivande stund så är det klart den bästa spiken sett till chans och värde i omgången.

CHANSSPIKEN: 1 RUSHMORE FACE 18% (V75-6)

Den väldigt högt aktade JOKE FACE-sonen har alltid varit talangfull och visat upp ett brett register men har väldigt ofta inte riktigt haft det sista lilla flyt som ofta behövs. Senast vart man struken men detta ska mer berott på att det florerade lite småförkylningar i stallet och man ville inte riskera att ta ut en sjuk häst. Innan det kommer han dock från två stycken riktigt vassa prestationer som verkligen skvallrade om att hästen är i ett fruktansvärt bra slag. Bör även kunna hålla ledningen och därifrån har han visat sig vara svårpasserad, dessutom så ryker man skorna bak och sätter på biken igen.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com