GS75 Kalmar 10/3

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 10 DERBY SIMONI 36% (GS75-1)

Kommer från en stabil seger senast på Halmstads oval där man vann utvändigt ledaren på ett mersmakande sätt. Detta var också andra gången i karriären som man gick barfota runt om, vilket det är dags för igen i detta race. Vi tror att man återigen satsar på ett offensivt upplägg och med tanke på att värsta motbudet på förhand gör årsdebut så bedömer vi segerchanserna som mycket goda och utser ekipaget till omgångens bästa singelstreck! Hela vägen nu Kim!

CHANSSPIKEN: 8 VISCHIO HOLZ 11% (GS75-6)

Detta är en häst som verkligen lyfter sig om man kan köra barfota runt om, vilket vi fick se under 2018 då man tog tre raka med just den balansen. Nu har man även fått ett lopp i kroppen inför denna start, vilket bara är positivt och vi tror Jepson satsar på ett offensivt upplägg med siktet på att ta över ledningen efter en bit. Skulle detta lyckas så är mycket vunnet och möjligheterna att få besöka vinnarcirkeln ökar markant. Detta är bara en chansspik om banan tillåter att man kan köra barfota runt om, annars bara ett garderingsstreck.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com