Travtips till V86 Jägersro/Solvalla Onsdag 13 Mars

Omgången ser spännande ut – lite tunt med hästar i en del lopp, men en bra blandning mellan några större favoriter och en del möjliga skrälldrag. Det behövs ju som bekant bara att någon av de mer betrodda favoriterna faller samt en eller ett par rejäla skrällar för att utdelningen på spelformen V86 ska skjuta i höjden. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V86-1: Ranking: 1, 5, 6, 3, 2, 4 

Draget: 1 Hurricane River gjorde en mersmakande årsdebut senast och han gick i mål med sparade krafter och håller fin form. Kan inte hålla upp innerspåret men löser det sig ska vinstchansen vara god då flera av konkurrenterna saknar lopp i kroppen och har diffus form. 

V86-2: Ranking: 12, 5, 3, 9, 10, 15, 7, 1, 2, 14, 11, 4, 8 

Dragen: 12 Balotelli Crown är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst om man jagar lite större pengar. Har fin form och satt fast med krafter kvar senast. Trivs med Rikard N Skoglund och till 2 % är han ett roligt skrälldrag här. Öppet lopp och här kan det skrälla – en annan häst att se upp med om man garderar på är 9 Mr Planner som endast är streckad till 1 % – har smygform och kan skrälla här. 

V86-3: Ranking: 8, 4, 5, 2, 11, 3, 6, 1, 9, 7, 12, 10 

Favoriten: 5 It´s My Boko är startsnabb och kommer hon till spets är vinstchansen fin – är dock osäker och har galopperat en del så en gardering behöver inte vara fel. Dragen: 8 Lady Red Summer har hög kapacitet. Återkommer efter vila så det kan behövas lopp i kroppen. Tränar fint enligt stallet och stämmer det med positionerna kan hon överraska här – endast streckad till 5 % är hon ett roligt drag i jakten på miljonerna. 4 Valsa Matilda är ett annat roligt drag i detta lopp om storfavoriten kommer bort – är mycket startsnabb och kommer hon till spets kan det hålla hela vägen – endast streckad till 3 % är hon spännande. 

V86-4: Ranking: 5, 1, 6, 3, 9, 2, 8 ,10, 7, 4 

Favoriterna: 5 Wild Love och 1 Cobourg Hanover där Wild Love får tipsnicken. Cobourg Hanover är spetsfavorit och kan rinna undan från spets, men Wild Love har formen på topp. Satt fast med krafter kvar senast i mycket tufft sällskap och här kan hon vinna från alla positioner och är förstastrecket. 

V86-5: Ranking: 7, 8, 5, 4, 6, 3, 1 

Favoriten: 7 Staro Leonardo har formen på topp och här ska det vara fin chans om formen är intakt. Voltstart är ingen fördel och det finns viss galopprisk. Garderar man storfavoriten är 8 Cobbys Olifant första motbudet. Kommer från vila så det kan fattas lite tempo, men sitter formen där direkt måste favoriten prestera på topp för att hålla undan. 

V86-6: Ranking: 11, 2, 5, 10, 1, 6, 8, 4, 3, 7, 9 

Favoriterna: 11 Lady Youline och 5 Upstream där 11 Lady Youline får tipsnicken trots årsdebut. Träningsrapporterna är bra och då hon är startsnabb kan det bli ett offensivt upplägg och då ska chansen vara god här. När det gäller 5 Upstream är det också årsdebut och stallet ligger mycket lågt och tror att det saknas tempo, så därför rankas han ner en bit. Draget: 2 African Coast låter stallet uppåt på – årsdebut här också men endast streckad till 10 % är han ett spännande drag att se upp med. 

V86-7: Ranking: 4, 2, 11, 7, 5, 9, 3, 1, 6, 10, 8 

Favoriten: 11 Victory Island har fin form och ska ses med chans – står dock illa till med bakspår så det kan bli strul på vägen – en gardering kan vara på sin plats om man jagar lite större pengar. Dragen: 4 Global Tenderness gjorde debut för stall Jerry Riordan senast men då blev det galopp. Skor på nu och hon är startsnabb och bör få ett bra lopp – kan tom spetsa och då är hon mycket spännande endast streckad till 8 %. 7 Sinfonia d´Amore är en annan jätteskräll att se upp med. Formen är på topp och endast streckad till 2 % är hon spännande här. 

V86-8: Ranking: 4, 5, 14, 9, 13, 12, 3, 1, 6, 2, 15, 11, 8, 10, 7 

Draget: 4 Robloxia får tipset i detta mycket öppna lopp som avslutar omgången med lite en eller alla karaktär över det. Hon gör debut för stall Westholm och formen är diffus men träningsrapporterna går i dur och hon är startsnabb och spetsfavorit. Kommer hon till spets kan det mycket väl hålla hela vägen och hon är loppets roliga drag. 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com