V86 Jägersro/Solvalla 13/3

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 5 IT´S MY BOKO 56% (V86-3)

Man låter oerhört segersäkra ifrån stall Lövgren med denna fina fyraåring. Det är ett sprinterlopp med bara ston där lärlingarna ska ut. Bernardo Grasso har gjort det bra i sulkyn och troligtvis så får man i ett tidigt skede överta ledningen. Senast i comebacken blev man störda till galopp och vi tror man tar revansch omgående. Skulle man inte nå ledningen så är hästen så pass bra att det går att vinna ändå och vi tvekar inte att utnämna till omgångens bästa spik.

CHANSSPIKEN: 6 SMOKIN JOE 20% (V86-1)

På papperet är den inledande avdelningen ett öppet lopp. Det är bara sex hästar till start över sprinterdistans. Vi har fattat tycke för Kolgjinis fina fyraåring som nu gör årsdebut. I vanliga fall så hade vi tvekat att spika, men när vi pratade med Ludde så insåg vi att detta är en riktigt bra chans. Man håller hästen väldigt högt och ifjol fick man stora delar av säsongen förstörd pga ett virus. Vi tar ställning och spikar i inledningen.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com