V75 Mantorp 16/3

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 2 EELIS 15% (V75-7)

Vi tycker att Timo Nurmos fina femåring har en ypperlig chans att vinna bronsdivisionen och tillika den avslutande avdelningen på V75-spelet. Ifrån stallet så låter det onekligen lovande och trots frånvaron så tror vi hästen bara vinner. Utgångsläget är perfekt och man menar att det är den bästa chansen av alla under dagen. Vi gillade verkligen vad vi såg innan uppehållet och det verkar vara påställt direkt i comebacken. Vi tvekar inte att ta ställning och spiken är otroligt spelvärd till dessa procent.

CHANSSPIKEN: 8 HOSSIANA BOKO 8% (V75-6)

14 hästar ska göra upp i denna spårtrappa. Mycket öppet lopp på förhand och många kommer måla på ordentligt här, vi går emot strömmen och tror oss ha hittat vinnaren. Hossiana Boko är snabb ut och är den troliga ledaren, därifrån är det hästen att slå och med tanke på att de värsta konkurrenterna har bakspår så tror vi det kan hålla hela vägen. Gynnas av barfotabalansen och är dessutom nedstruken ett spår som underlättar ytterligare. En eller många, vi tar ställning och chansspikar Hossiana Boko.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com